Nieuwsoverzicht

Puber blij door Nationaal Fonds Kinderhulp
De kleren maken de man! Dat mag je wel stellen nu Sulaiman sinds kort weer een welkome aanvulling heeft gekregen op zijn kledinggarderobe.
Feestelijke diploma-uitreiking Pauli's
Afgelopen woensdag 4 juli hebben negen leerlingen van de AKA (Arbeidsmarkt gekwalicifeerd Assistent) opleiding van Lunchcafé Pauli’s hun certificaat of diploma ontvangen.
28 juni jl. bewonderden vele medewerkers, cliënten, buren en relaties de expositie van 12 prenten uit het prentenboek (stripalbum) ‘Wat heb je nodig?’ en namen het bijbehorende boek in ontvangst.
Donderdagochtend 28 juni jl. was de spetterende opening van Cruyff Court Groot Emaus in Ermelo. Aanwezigen konden genieten van bijzondere sportieve demo’s en swingende muzikale intermezzo’s.
Feestelijke opening gezinshuis in Ermelo
Op 28 juni openden de kinderen die wonen in het gezinshuis De Deining van ’s Heeren Loo in Ermelo hun eigen huis. De officiële opening werd verzorgd door de kinderen in het gezinshuis.
De Gezondste Fair van Nederland
De Gezondste Fair van Nederland op zaterdag 7 juli 2012 staat in het teken van ‘Cowboys en Indianen’. Ga op de foto met een echte indiaan of geniet van optredens van Countryband Montana.
Atelier XI-XI
Bij atelier Xi-Xi in Geldermalsen werken kunstenaars met een verstandelijke beperking. Zij maken allerlei kunstwerken zoals schilderijen en wenskaarten. Tevens zit er naast het atelier een kunst-...
Toont 751 - 757 van 757 resultaten.
Artikelen per pagina 15
van 51