Ermelo

Wil je meer weten over werken in de gehandicaptenzorg? Onze collega's van 's Heeren Loo Ermelo vertellen je hier graag meer over. Ga mee op een digitale rondleiding over ons woonzorgpark Ermelo. Stel je vragen over werken in de gehandicaptenzorg tijdens diverse Q&A's en volg een workshop Digitale Innovatie.

Alle activiteiten

 • In een prachtige, bosrijke omgeving ligt het woonzorgpark van ’s Heeren Loo Ermelo. Hier wonen en werken zo'n 670 mensen met een verstandelijke beperking. Dit zijn mensen met verschillende zorgvragen, van klein tot complex. Ben jij nieuwsgierig op welke plekken je kunt werken als begeleider, op het gebied van wonen of dagbesteding? En welke ondersteunende diensten en voorzieningen er zijn op het park? Ga dan mee op deze digitale rondleiding!

  Bekijk de rondleiding
 • Ervaringsdeskundigen zijn binnen ‘s Heeren Loo belangrijke gesprekspartners. Een ervaringsdeskundige is 'iemand die door ervaring deskundig is geworden op een bepaald terrein, die iets weet doordat hij het heeft meegemaakt.’ Ervaringsdeskundigen worden bijvoorbeeld gevraagd om te vertellen wat voor cliënten belangrijk is bij bepaalde vraagstukken. De ervaringsdeskundigen van 's Heeren Loo in Ermelo vertellen graag over hun werk. Dus heb je vragen? Stel ze in deze Q&A!

  Je kunt deelnemen in Teams.

  Naar de Teams-sessie
 • Hoe leuk is het om te werken bij 's Heeren Loo in Ermelo? Of om daar vrijwilligerswerk te doen. Dat vertellen wij je graag in deze Q&A! Stel ons al je vragen!

  Neem deel aan Teams
 • Bij 's Heeren Loo Ermelo hebben we regelmatig leerwerkplekken beschikbaar. Wat houdt zo'n leerwerktraject nou precies in? Welke opleiding moet je volgen om bij ons te kunnen werken? Kun je ook stage lopen? Onze coördinatoren praktijkleren weten hier alles over en vertellen jou hier graag meer over.

  Naar de Teams-sessie
 • In gesprek met medewerkers. Hoe is het om te werken als begeleider bij 's Heeren Loo Ermelo? Hoe ziet jouw dienst eruit? Wat maak jij zoal mee? Wat maakt jouw werk nou zo bijzonder? Ga in gesprek met medewerkers om hun verhaal te horen en om antwoord te krijgen op al jouw vragen!

  Naar de Teams-sessie
 • Wat is innovatie, waarom is het belangrijk om te innoveren binnen de zorg en hoe doen we dat? Wil jij daar meer over weten? Bezoek dan onze workshop die we samen met cliënten zullen aanbieden vanuit het Living Lab in Ermelo.

  Naar de Teams-sessie
 • Wat is jouw manier van helpen? En past jouw manier van helpen ook bij 's Heeren Loo Ermelo? Hoe gaat de sollicitatieprocedure in zijn werk? Met welke doelgroepen kan je allemaal komen te werken? Onze recruiter vertelt jou graag alles over wat je wil weten over werken bij 's Heeren Loo.

  Naar de Teams-sessie
 • Rond de 600 mensen zijn al actief als vrijwilliger bij 's Heeren Loo in Ermelo. Maar we kunnen altijd meer mensen gebruiken, om bij te dragen aan een goed leven voor cliënten. Het leuke is: jij kunt bijdragen op jouw manier! Wil je meer weten na het bekijken van dit filmpje? Neem dan contact op met onze coördinator vrijwilligerswerk per mail: vrijwilligerswerk.ermelo@sheerenloo.nl of telefoon: 06-23963514. Hopelijk tot ziens!

 • Hoe is het om te werken met cliënten met een verstandelijke beperking en een intensieve zorgvraag? Welke ondersteuning is voor hen belangrijk? En wat zoeken we in jou als begeleider? Dat vertellen we je graag in deze vlog!

  Bekijk de vlog
 • Hoe is het om te werken met kinderen en jongeren met een lichte verstandelijke beperking? Welke ondersteuning is voor hen belangrijk? En wat zoeken we in jou als begeleider? Dat vertellen we je graag in deze vlog!

 • Hoe is het om te werken met cliënten met een lichte verstandelijke beperking? Welke ondersteuning is voor hen belangrijk? En wat zoeken we in jou als begeleider? Dat vertellen we je graag in deze vlog!

  Bekijk de vlog
 • Als er een woord is dat we veel horen in de gehandicaptenzorg, dan is het wel hechting. Het bieden van een veilige en voorspelbare omgeving is extra belangrijk. Maar wat als die omgeving plotseling verandert? Wat betekent dit voor de cliënt en voor jou? En wat kun jij doen om het hechtingsproces te verbeteren?

  In dit webinar vertellen experts je meer over waarom hechting zo belangrijk is, hoe de hechtingsontwikkeling verloopt en wat je zelf kunt doen om het hechtingsproces te stimuleren. Dit webinar is een initiatief van ’s Heeren Loo en de Vrije Universiteit Amsterdam.

  Bekijk het webinar
Terug naar boven