Deventer/Geeuwenbrug

In de prachtige omgeving van Geeuwenbrug (Drenthe), vind je woon- werkgemeenschap de Eikenhorst. Hier wonen en werken mensen met een lichte verstandelijke beperking en een intensieve begeleidingsvraag. 

Wil je meer weten over werken in de gehandicaptenzorg en wat de mogelijkheden voor jou zijn bij 's Heeren Loo? Meld je dan hieronder aan voor een van de Teams-sessies.

Meld je aan voor één van onze Teams-sessies!

 • 's Heeren Loo wil graag kinderen in een vertrouwde en huiselijke omgeving laten opgroeien. In Oost-Nederland zijn wij nog op zoek naar gezinnen in de omgeving van Zwolle, Deventer, Elburg, Vaassen, Voorst, Almelo, Hengelo, Enschede of Doetinchem.
  Heb jij in jouw huis en hart nog ruimte om kinderen een stabiele thuisomgeving te bieden? Dan kan een gezinshuis iets voor jou zijn. In je eigen huis ondersteun je één of meerdere gezinshuiskinderen. Zij wonen permanent of in deeltijd bij jullie in.
  Als gezinshuisouder is wie je bent en hoe jullie de dingen thuis organiseren, de kracht van jullie gezinshuis. 

  Tijdens een online Teams-sessie op vrijdag 26 maart van 10:00 tot 11:30 uur kan je met al je vragen over het starten van een gezinshuis bij ons terecht.

  Meld je aan!
 • In de prachtige omgeving van Geeuwenbrug (Drenthe), vind je woon- werkgemeenschap de Eikenhorst. Hier wonen en werken mensen met een lichte verstandelijke beperking en een intensieve begeleidingsvraag.

  De bewoners van de Eikenhorst hebben vaak een verleden met behandelingen in verschillende instellingen achter de rug. Door meerdere teleurstellingen in hun leven, kan hun gedrag onvoorspelbaar of moeilijk zijn. Aansluiting vinden in de maatschappij is lastig. Vaak kunnen ze elders niet (meer) terecht. Op de Eikenhorst helpen we deze cliënten verder. 

  We vertellen je graag alles over werken bij De Eikenhorst tijdens een online Teams-sessie op dinsdag 23 maart van 10.00 tot 11.00 uur. 


  Meld je aan!
Terug naar boven