Nijkerk

De regio Midden-Nederland is een mooie regio om in te werken. Wil je werken in de gehandicaptenzorg? Kom dan eens kijken wat we in de regio te bieden hebben. We bieden hier zorg en begeleiding aan een grote diversiteit aan mensen. Van 24 uur zorg tot behandeling ambulant en ondersteuning in het onderwijs.

Alle activiteiten

 • De regio Midden-Nederland is een mooie regio om in te werken. Wil je werken in de gehandicaptenzorg. Kom dan een kijken wat we in de regio Utrecht, Laren en Amersfoort te bieden hebben. We bieden hier zorg en begeleiding aan een grote diversiteit aan mensen. Van 24 uur zorg tot behandeling ambulant en ondersteuning in het onderwijs.

  Doe mee via Teams!

  Naar de Teams-sessie
 • De Ervaringsdeskundigen binnen ‘s Heeren Loo zijn belangrijke gesprekspartners, op veel verschillende plekken. Ze zijn of worden getraind in het geven van presentaties en vertellen ervaringsverhalen over dat waar zij deskundig in zijn. Zoals; autisme, LVB en alle voor- en nadelen die daarbij komen kijken. Vandaag zullen ze wat over zichzelf vertellen en wat ze van hun begeleiders verwachten en nodig hebben.

  Doe mee via Teams!

  Neem deel aan de Teams-sessie
 • De regio Midden-Nederland is een mooie regio om in te werken. Wil je werken in de gehandicaptenzorg. Kom dan een kijken wat we in de regio Harderwijk en Nunspeet te bieden hebben. We bieden hier zorg en begeleiding aan een grote diversiteit aan mensen. Van 24 uur zorg tot behandeling ambulant en ondersteuning in het onderwijs.

  Doe mee met Teams!

  Naar de Teams-sessie
 • De regio Midden-Nederland is een mooie regio om in te werken. Wil je werken in de gehandicaptenzorg. Kom dan een kijken wat we in de regio Flevoland en Urk te bieden hebben. We bieden hier zorg en begeleiding aan een grote diversiteit aan mensen. Van 24 uur zorg tot behandeling ambulant en ondersteuning in het onderwijs.

  Naar de Teams-sessie
Terug naar boven