Noordwijk / Zuid-Holland

Wil je meer weten over werken in de gehandicaptenzorg? Onze collega's van 's Heeren Loo in Noordwijk vertellen je hier graag meer over.

Alle activiteiten

 • Tijdens de live-chat vertellen wij jou wat het werken in de gehandicaptenzorg bij 's Heeren Loo inhoudt. We vertellen je vandaag over hoe onze regio in de omgeving Duin- en Bollenstraat, Haarlemmermeer en Drechtsteden er uit ziet. Welke cliënten wonen er bij ons? Welke hulp we bieden en waar we vacatures hebben? We beantwoorden graag al je vragen, onze afdelingen werken-leren, recruitment en flex zijn er voor jou.

  Neem deel via Microsoft Teams!

  Naar de Teams-sessie
 • Tijdens de live chat vertellen wij jou wat het werken in de gehandicaptenzorg bij 's Heeren Loo inhoudt. Vandaag geven we een inkijkje in het dagelijkse werk: hoe het is om met de doelgroep EMB beperkt te werken en wat maakt dit werk juist zo mooi en waardevol?

  “Mensen met een EMB kunnen niet altijd zeggen wat ze willen en uitleggen hoe ze zich voelen. Of bij jou aangeven dat ze pijn hebben bijvoorbeeld. Jij past jouw manier van begeleiden hierop aan. Je weet dat signaleren, verzorgen en nabijheid belangrijke aspecten zijn van je functie. En jij weet ook dat de cliënt kwetsbaar is door zijn beperking. Het uitgangspunt in jouw begeleiding is dat je oog hebt voor wat de cliënt (nog) wel kan en dat hij doet waar hij gelukkig van wordt.”

  We zien je graag via Microsoft teams!

  Naar de Teams-sessie
 • Tijdens ons vragenuur vertellen wij jou wat het werken in de gehandicaptenzorg bij 's Heeren Loo inhoudt en kan je al je vragen stellen. Vandaag kan je al je vragen stellen over bijvoorbeeld vacature, werken/leren, bijbanen of onze flexpool.

  Je kan via Microsoft-teams inloggen tussen 12.00 en 13.00 uur om je vragen te stellen.

  Naar de Teams-sessie
 • Tijdens onze live chat vertellen we hoe het is om te leren en werken bij 's Heeren Loo. Bij ons krijg je veel ruimte en vrijheid om mensen met een beperking te ondersteunen. Op jouw manier en met jouw talenten. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je werkt nauw samen met gedreven collega’s en experts. Je inspireert elkaar en je leert van elkaar. Samen zorgen we voor een goed leven en mooi werk voor mensen met een beperking. En het leuke is: geen dag is hetzelfde. Je maakt altijd wel iets mee. Je ontwikkelt je in je vak. Daar helpen we jou bij, met oog voor thuis.

  Meer weten? Volg onze live chat via Microsoft-teams!

  Naar de Teams-sessie
Terug naar boven