Wekerom

Wil je meer weten over werken in de gehandicaptenzorg? Onze collega's van 's Heeren Loo Wekerom en De Hartenberg vertellen je hier graag meer over.

Alle activiteiten

 • Tijdens deze Q&A kan je al je vragen stellen over het werken bij De Hartenberg! Dit is ons woonzorgpark in Wekerom. Hier wonen en werken cliënten van allerlei leeftijden en niveaus. Heb jij al een diploma in de zorg en wil je graag (weer) aan de slag? Je bent van harte welkom bij ons op De Hartenberg. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk om jouw werk goed te kunnen combineren met jouw gezin? Of heb je net je zorgopleiding afgerond en wil je (meer) ervaring opdoen in de gehandicaptenzorg? Misschien heb je in het verleden een diploma in de zorg behaald maar ben je er een tijdje tussenuit geweest? Dan kan bijvoorbeeld het werken als flexmedewerker jou mooie kansen geven! Wil je meer weten over de verschillende opties? Sluit dan aan bij deze livechat. Judith en Petra beantwoorden al je vragen met plezier!

  We gaan live op de Facebookpagina van De Hartenberg.

  Naar de Facebookpagina
 • Tijdens Ontdek Complexe Zorg vertelt collega Annemarijn meer over haar werk in de complexe zorg. Ze werkte bijvoorbeeld op de Kortdurende Observatie & Behandeling op woonzorgpark De Hartenberg. Misschien ken je dat wel van Five Days Inside, waarin Caroline Tensen vijf dagen met de bewoners van deze locatie meeliep. Annemarijn deelt haar ervaringen over werken met een complexe doelgroep, maar er is natuurlijk ook alle ruimte om je vragen te stellen!

  Je kunt deelnemen aan een interactieve sessie via Zoom, aanmelden doe je door een mail te sturen met als onderwerp 'Aanmelding Ontdek Complexe Zorg' naar judith.van-holthe@sheerenloo.nl

 • Ontdek samen met ons de Hartenberg! In de bossen van Wekerom, vlakbij Ede, ligt woonzorgpark De Hartenberg. Hier wonen en werken cliënten van allerlei leeftijden en niveaus en er is van alles te doen en te zien! Normaal gesproken ben je van harte welkom om zelf een kijkje te komen nemen, maar nu nemen we je digitaal mee voor een rondje Hartenberg. Onze collega's laten je graag jouw toekomstige werkplek zien!

  De rondleiding komt maandag 22 maart om 19:00 uur op de Facebookpagina van De Hartenberg.

  Naar de Facebookpagina
Terug naar boven