Onze belofte

“Met alles dat wij weten en kunnen zetten wij ons in voor de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking en hun verwanten, zodat zij een zo goed mogelijk leven leiden.” Met deze missie en onze visie en kernwaarden als basis maken we afspraken hoe we dat gaan doen. Dit vind je terug in onze Koers voor 2018-2021 en hoe wij samen aan de kwaliteit van zorg werken.

Missie, visie, kernwaarden

's Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen.

Lees meer

Onze koers voor 2018-2021

De samenwerking in de driehoek cliënt - verwant – zorgprofessional is de basis van onze koers voor 2018-2021: het is het kloppende hart van onze organ...

Lees meer

Zo werken wij

We stemmen de begeleiding en behandeling van mensen met een beperking af op hun vragen en wensen.

Lees meer

Sturen op kwaliteit

Kwalitatief goede zorg leveren, daar wordt de cliënt beter van. De vraag die we de cliënt, zijn verwant en onszelf dan ook voortdurend stellen is: doe...

Lees meer

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op
Terug naar boven