Klachten en complimenten

We willen jou graag goed begeleiden en ondersteunen. Zodat jij tevreden bent. Daarom willen we weten wat we goed doen. Maar ook wat we niet goed doen. Het is fijn als je daarover met ons wilt praten.

Ben je niet tevreden?

Vertel het aan de mensen die erover gaan. Je kunt dit ook vertellen aan jouw (persoonlijk) begeleider. De cliëntvertrouwenspersoon of jouw familie kan je hierbij helpen. Samen praten jullie over een oplossing. Soms praat de manager of de gedragswetenschapper ook mee.

Bekijk wie de cliëntvertrouwenspersoon of klachtenfunctionaris is in jouw regio.

Wil je hulp bij het indienen van een klacht?

De cliëntvertrouwenspersoon, de klachtenfunctionaris of iemand anders die jij kiest kan je helpen.

Bij wie kun je een klacht indienen?

  • Ben je niet tevreden met de oplossing? Dan kun je een klacht indienen bij de klachtenfunctionaris van jouw regio. Jouw familie of iemand anders kan ook namens jou een klacht indienen. Soms kan jouw wettelijk vertegenwoordiger ook zelf een klacht indienen. Je kunt over jouw klacht mailen/schrijven naar of bellen met de klachtenfunctionaris. Je kunt dan gebruik maken van het klachtenformulier

   Contactgegevens cliëntvertrouwenspersoon of klachtenfunctionaris in jouw regio.

   • Is jouw klacht niet goed opgelost? Dan kun je een klacht sturen naar de Centrale Klachtencommissie Cliënten (CKC) van ’s Heeren Loo. Deze mensen werken niet bij of voor 's Heeren Loo. De cliëntvertrouwenspersoon of de klachtenfunctionaris kan je hierbij helpen.

    Centrale Klachtencommissie Cliënten
    t.a.v. de ambtelijk secretaris
    Postbus 647
    3800 AP  Amersfoort
    E-mail: klacht.ckc@sheerenloo.nl

    Lees het reglement van de klachtencommissie

     Hoorzittingen van de CKC vinden in beginsel plaats op een vrijdag, tenzij deze samenvalt met een algemeen erkende feestdag of de CKC anders bepaalt.

     Heb je een Wzd-klacht? Dan kun je deze klacht sturen naar de Klachtencommissie Onvrijwillige Zorg (KCOZ). Kijk hier voor meer informatie over de KCOZ.

    • Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? En heb je al gesproken met de klachtenfunctionaris of is jouw klacht behandeld door de Centrale Klachtencommissie Cliënten? Dan kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie Gehandicaptenzorg. De mensen van de Geschillencommissie werken niet bij of voor ’s Heeren Loo.

     Een klacht indienen bij de Geschillencommissie Gehandicaptenzorg kost € 52,50. Als je (deels) gelijk krijgt, krijg je jouw geld (deels) terug.

     Website Geschillencommissie Gehandicaptenzorg

    Klachtenformulieren

    Voor verwanten en vertegenwoordigers

    Klachtenformulier voor verwanten en vertegenwoordigers

     Voor cliënten

     Met dit klachtenformulier kun je een klacht indienen. Maar dat hoeft niet. Je kunt ook zelf een brief schrijven, e-mailen of bellen.

      Heeft iemand je geholpen bij het invullen van dit formulier? Dan kun je hier zijn of haar naam opschrijven: Maar alleen als jij dat wilt.


      Reglementen

      Wil je meer weten over wat een cliënt kan doen bij een klacht? Lees dan onze reglementen.

      Ben je tevreden? Geef een compliment!

      Wil je graag iemand een compliment geven? Vertel het aan de mensen over wie je tevreden bent. Je kunt dit ook vertellen aan je (persoonlijk) begeleider.

      Contact

      Kunnen we je helpen?

      Wil je meer informatie, stel je vragen gerust aan de cliëntvertrouwenspersoon of klachtenfunctionaris. Of neem contact met ons op. We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

      Neem contact op
      Terug naar boven