Groen en fit in februari

Laad je batterij weer op

Na inspanning komt ontspanning. Ontspan je voldoende en welke manier van ontspannen past bij jou? Deze ademhalingsoefeningen tegen stress kunnen helpen om even tot rust te komen. 

Hartcoherentie

Je hart en hersenen communiceren continue met elkaar. Onbewust hebben ze een grote invloed op elkaar.

Je hartslag wordt mede bepaald door je gedachten en door je emoties. Bij hartcoherentie staat het centraal om je hart en je (levens)ritme met elkaar in balans te brengen.  Daardoor ben je een betere versie van jezelf, en krijg je een betere vitaliteit. Maar ook doordat je beter in balans bent, sta je ook meer in verbinding met de cliënt. Kortom je bent je eigen instrument.

27-2: Internationale dag van de ijsbeer

De aarde wordt steeds warmer. Veel dieren hebben daar last van. Ook de ijsbeer heeft veel te lijden onder de opwarming van de aarde. Het poolgebied waar de ijsbeer leeft, wordt steeds kleiner en er is steeds minder voedsel te vinden. Om daar aandacht voor te vragen is het 27 februari de Internationale Dag van de IJsbeer.

Tijdens die Dag worden er campagnes gehouden om aandacht voor het dier te vragen, maar er wordt ook opgeroepen om zelf aan het milieu te denken, bijvoorbeeld door de verwarming een tandje lager te zetten. Onder andere op sociale media worden er acties georganiseerd, en bedrijven worden opgeroepen om te doneren aan belangenorganisaties. Doe jij mee met de dag van de ijsbeer?

Terug naar boven