Vacatures 11 nieuw

Open dag Groot Schuylenburg in Apeldoorn
16 maart 2019 van 11.00-15.00 uur

Eens binnenkijken bij 's Heeren Loo? Op zoek naar een nieuwe baan, stageplek, vakantie- of vrijwilligerswerk? Of een passende woon- of werkplek voor uw zoon, dochter, broer, zus, kennis? Kom dan naar de Open Dag van ‘s Heeren Loo locatie Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Speciaal in de Week van Zorg en Welzijn zetten we op zaterdag 16 maart, 11.00-15.00 uur, de deuren open. Zie en ervaar hoe de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking er in wonen, werken en medische zorg uitziet.

Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd met meer informatie over het programma. Bezoek ook onze Facebook-pagina voor leuke nieuwtjes, activiteiten en andere info over de Open Dag!

Er is van alles te beleven op 16 maart!

Bezoek een activiteit

Maak in verschillende creatieve workshops en activiteiten kennis met mensen met een (lichte) verstandelijke beperking en hun werk. De workshops en activiteiten worden grotendeels zelf door cliënten verzorgd. Voor jong en oud, doorlopend van 11.00-15.00 uur. Bijvoorbeeld:

Bakkerij Zonnehoeve

Zin om iets lekkers te maken? Bij onze bakkerij versier je een heerlijke cupcake ‘Eenhoorn’. Om hem vervolgens natuurlijk lekker op te eten! 

Klus-o-theek

Op dagbesteding de Klus-o-theek verrichten cliënten arbeidsmatig werk, zoals producten in elkaar zetten, inpakken, stickeren en goodiebags vullen. Loop gezellig bij ons binnen om te kijken wat onze medewerkers doen. Zij vertellen én je kunt zelf even een handje meehelpen. 

Papiermakerij

De Papiermakerij op Groot Schuylenburg is ontzettend creatief met papier. Papier scheppen, kaarten maken, letters stansen: bedenk het… en cliënten maken het! Met Pasen in aantocht maak je tijdens de Open Dag bijvoorbeeld een mooie paaskaart om te versturen of een vrolijke letterslinger. Er is nog veel meer leuks te zien en te doen.

Het Fietsenhoekje

Kom buitenband werpen bij Het Fietsenhoekje en win een leuke prijs! Neem direct een kijkje in deze fietsenwinkel waar cliënten fietsen repareren en verkopen.

Nachtzorgteam

De zorg gaat dag en nacht door. Het nachtzorgteam van ’s Heeren Loo in Apeldoorn laat je zien wat ze doen in de nachtelijke uren. Hoe werkt het ‘uitluisteren’, hoe zien hun routes in de nacht eruit, welke zorg bieden ze, kortom: hoe werken zij eigenlijk?

Werk in Uitvoering

Werk in Uitvoering is een leerwerkbedrijf van ’s Heeren Loo aan de Oude Apeldoornseweg. Hier verrichten mensen met een verstandelijke beperking industriele arbeid in opdracht van bedrijven (denk aan producten in elkaar zetten of verpakken). Ook is er een groep verantwoordelijk voor de schoonmaak en keukenwerkzaamheden op de locatie. Tot slot zijn twee ambachtgroepen erg bedreven in mozaïeken en pitrieten. Op de Open Dag verzorgt Werk in Uitvoering twee workshops: onderzetters mozaïeken en paaseieren versieren.

Zaterdag 16 maart van 11.00 tot 15.00 uur.

Wandel over de creatieve (carrière)markt

Er is een creatieve (carrière)markt in het Vierhuis op Groot Schuylenburg. Hier verkopen diverse cliënten met hun dagbesteding handgemaakte producten (zoals cadeaus en woonaccessoires). Vergeet je portomonnee dus niet! Bezoek ook informatiestanden, bijvoorbeeld over werk en vacatures, vrijwilligerswerk en jobcoaching voor cliënten. Enthousiaste medewerkers en vrijwilligers staan klaar voor een praatje.

Op zoek naar werk?

Maak op deze markt in het bijzonder kennis met 's Heeren Loo, onze banen, vacatures, interne opleidingen en enthousiaste medewerkers. De hele dag staan bij een speciale kraam medewerkers klaar om van alles te vertellen over werken bij ’s Heeren Loo. Wie weet zit er een mooie functie of baan met, wanneer nodig, een passende opleiding voor je tussen. 

Kijk rond op woningen en dagbestedingen

Binnenkijken bij een woonlocatie, dagbesteding of onze innovatieruimte voor cliënten? Dat kan! Rondleidingen zijn er doorlopend. Aanmelden voor een rondleiding kan bij de ontvangst. We verstrekken informatie over de te bezoeken locaties en een plattegrond.

Loop binnen bij medisch centrum Advisium

Ook ons medisch behandelcentrum Advisium opent haar deuren. Benieuwd hoe ’s Heeren Loo mensen met een verstandelijke beperking in medisch opzicht ondersteunt? Welke expertise we in huis hebben? En welke functies het medisch centrum biedt voor werkzoekenden? Loop dan eens binnen. De specialisten van Advisium vertellen graag meer. Ook is hier weer een poppen- en berenziekenhuis aanwezig: laat kinderen dus vooral hun zieke pop of beer meenemen. Zij kunnen dit jaar zelfs terecht met hun kleine vriend op een speciaal spreekuur met een echte arts!

Uiteraard staan er tijdens de hele dag medewerkers en vrijwilligers klaar om vragen te beantwoorden. Of dit nu gaat over (vrijwillig) werken bij 's Heeren Loo of over woon-, werk- en recreatie- mogelijkheden voor uw verstandelijk beperkte familie of verwant.

Werk samen aan kwaliteit (stand en workshop)

We gaan graag met bezoekers in gesprek over kwaliteit van zorg. En hoe onze medewerkers daar samen aan werken met cliënten en hun verwanten. Dat doen we in spelvormen op de creatieve (carrière)markt en met een workshops in een kleine zaal. De workshop duurt 30 minuten en start op verschillende tijden: 11.30 uur; 12.30 uur; 13.30 uur en 14.30 uur.

Wanneer

Zaterdag 16 maart van 11.00 tot 15.00 uur.

Waar

's Heeren Loo, locatie Groot Schuylenburg
Regenboogbrink 12, Apeldoorn
Woonwijk Zonnehoeve

Praktische informatie

Groot Schuylenburg is met de trein te bereiken via treinstation Apeldoorn De Maten. Parkeren dicht bij de Regenboogbrink kan, maar parkeerplaatsen zijn beperkt. Kun je met de fiets komen, dan graag.

Heb je een vraag? Bel dan met 088 - 036 60 00.

Terug naar boven