Doneren

Draagt u kwetsbare mensen een warm hart toe? En wilt u doneren aan activiteiten waarmee mensen met een verstandelijke beperking zich kunnen ontplooien, vermaken en ontspannen? Steun Stichting Cliëntfonds van ’s Heeren Loo via drie eenvoudige stappen. 

Uw donatie is meer dan welkom.Zelf een gift overmaken

U kunt ook zelf een gift overmaken op rekeningnummer NL84 FVLB 0226 4170 69 ten name van Stichting Cliëntfonds van 's Heeren Loo.

Mooie voorbeelden ter inspiratie

ANBI

Stichting Cliëntfonds staat geregistreerd als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Daardoor hoeft u geen gift-, schenk- of erfbelasting te betalen. Voor de voorwaarden verwijzen wij u naar de website van de Belastingdienst.

Stichting Cliëntfonds 

Stichting Cliëntfonds zet zich in om mensen met een verstandelijke beperking een goed leven te geven. Door geld in te zamelen voor activiteiten, die op ieders wensenlijstje staan, maar niet vanuit de reguliere zorgbudgetten mogen worden betaald. Denk aan een tovertafel en duo-fiets. Maar ook aan een snoezelruimte en buurtspeeltuin. 

Op deze manier krijgen kwetsbare kinderen en volwassenen een fijn en actief leven. Waarin ze eigen keuzes maken, zich kunnen ontplooien, vermaken en ontspannen. En onderdeel uitmaken van een samenleving op een manier die bij hen past.

Lees meer over Stichting Cliëntfonds

Terug naar boven