Doneren

Draagt u kwetsbare mensen een warm hart toe? En wilt u doneren aan activiteiten waarmee mensen met een verstandelijke beperking zich kunnen ontplooien, vermaken en ontspannen? Steun Stichting Cliëntfonds van ’s Heeren Loo via drie eenvoudige stappen. 

Uw donatie is meer dan welkom.Zelf een gift overmaken

U kunt ook zelf een gift overmaken op rekeningnummer NL84 FVLB 0226 4170 69 ten name van Stichting Cliëntfonds van 's Heeren Loo.

Waar komt uw donatie terecht?

 • Tovertafel

  Een Tovertafel is een projectieapparaat om interactieve, digitale spellen te spelen op het tafelblad. De kleurrijke spellen zijn ontwikkeld voor mensen met een verstandelijke beperking en bedoeld om te vermaken, activeren en stimuleren. Dit daagt spelers onder meer uit om een projectie met de ogen te volgen en met de hand aan te tikken. Maar ook om samen te spelen en elkaar aan te moedigen. Hoe mooi zou het zijn als iedereen leert toveren?

 • Duofiets

  Erop uit gaan met de fiets is niet alleen leuk om te doen, maar ook heel gezond. Het helpt de conditie op peil te houden en overgewicht te voorkomen. Veel mensen met een beperking zijn niet in staat om zelfstandig te fietsen. Een duofiets is dan een goed alternatief. Maar omdat een dergelijke fiets kostbaar is en vanuit de reguliere zorgbudgetten niet mag worden betaald, haalt Stichting Cliëntfonds geld op. Opdat iedereen lekker op de fiets naar buiten kan.

 • Snoezelruimte

  Snoezelen is voor iemand met een ernstige meervoudige verstandelijke beperking een prettige manier om zijn of haar belevingswereld te ontdekken. In een sfeervolle, rustige omgeving, met zachte achtergrondmuziek en gedempt licht worden zintuigen geprikkeld en verkennend gedrag gestimuleerd. Stichting Cliëntfonds realiseert jaarlijks meerdere snoezelruimtes op locaties in heel Nederland.

 • Buurtspeeltuin

  Samen spelenderwijs nieuwe vaardigheden opdoen, schept een band. Daarom investeert Stichting Cliëntfonds in buurtspeeltuinen voor kinderen met èn zonder beperking. Iedereen is welkom. De speeltoestellen zijn kleurrijk, veilig en ook toegankelijk voor kinderen in een rolstoel. Met dank aan alle donateurs, erflaters en bevlogen vrijwilligers die deze speeltuinen mogelijk maken!

 • Beweegparcours

  In beweging blijven is voor mensen met een verstandelijke beperking belangrijk, maar ook een uitdaging. Een aangepast beweegparcours biedt uitkomst. Het nodigt niet alleen uit om in actie te komen, maar is ook heel gezellig om te doen.

ANBI

Stichting Cliëntfonds staat geregistreerd als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Daardoor hoeft u geen gift-, schenk- of erfbelasting te betalen. Voor de voorwaarden verwijzen wij u naar de website van de Belastingdienst.

Stichting Cliëntfonds 

Stichting Cliëntfonds zet zich in om mensen met een verstandelijke beperking een goed leven te geven. Door geld in te zamelen voor activiteiten, die op ieders wensenlijstje staan, maar niet vanuit de reguliere zorgbudgetten mogen worden betaald. Denk aan een tovertafel en duo-fiets. Maar ook aan een snoezelruimte en buurtspeeltuin. 

Op deze manier krijgen kwetsbare kinderen en volwassenen een fijn en actief leven. Waarin ze eigen keuzes maken, zich kunnen ontplooien, vermaken en ontspannen. En onderdeel uitmaken van een samenleving op een manier die bij hen past.

Lees meer over Stichting Cliëntfonds

Terug naar boven