Doneren als bedrijf

Draagt u mensen met een beperking een warm hart toe? En wilt u iets doen dat van betekenis is en van blijvende waarde? Steun Stichting Cliëntfonds! En sla samen met ons de handen ineen om concrete projecten te realiseren.

Gift geven

Iedere gift is welkom. 

Zelf een gift overmaken

U kunt ook zelf een gift via uw bankrekening overmaken op rekeningnummer NL84 FVLB 0226 4170 69 ten name van Stichting Cliëntfonds 's Heeren Loo.

Uw schenking komt volledig ten goede aan de verbetering van kwaliteit van leven van mensen met een verstandelijke beperking. 

ANBI

Stichting Cliëntfonds staat geregistreerd als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Daardoor hoeft u geen gift- ,schenk- of erfbelasting te betalen. Voor de voorwaarden verwijzen wij u naar de website van de Belastingdienst.

Mooie voorbeelden ter inspiratie

Stichting Cliëntfonds

Stichting Cliëntfonds zet zich in om mensen met een verstandelijke beperking een goed leven te geven. Door geld in te zamelen voor activiteiten, die op ieders wensenlijstje staan, maar niet vanuit de reguliere zorgbudgetten mogen worden betaald. Denk aan een tovertafel en duofiets. Maar ook aan een snoezelruimte en buurtspeeltuin. 

Op deze manier krijgen kwetsbare kinderen en volwassenen een fijn en actief leven. Waarin ze eigen keuzes maken, zich kunnen ontplooien, vermaken en ontspannen. En onderdeel uitmaken van een samenleving op een manier die bij hen past.

Lees meer over Stichting Cliëntfonds

Terug naar boven