Vacatures 12 nieuw
Verrijk het leven van mensen met een verstandelijke beperking

Helpen als bedrijf

Samen met collega's wat doen voor het goede doel, dat kan bij 's Heeren Loo! Bijvoorbeeld een dagje uit of klussen op een woning.

Wat kan ik als bedrijf doen?

Dagje uit

Van een dagje naar de kinderboerderij tot een dagje naar de Efteling. Mensen met een verstandelijke beperking vinden het heerlijk om een dagje weg te gaan. Dingen bekijken, dingen meemaken, dingen voelen.

Klussen

Samen met collega's een woning verven of een tuin opknappen, dat draagt bij aan goede samenwerking binnen uw team. En tegelijkertijd maakt u er mensen ontzettend blij mee!

Financiële steun

Natuurlijk kunt u als bedrijf 's Heeren Loo ook financieel steunen. Hebt u een bepaald doel voor ogen? Neem dan gerust contact op! Dan zorgen wij er samen voor dat het geld op de juiste plek terecht komt.

Ervaringen bedrijven

Kerstdiners bij KPN

In december 2016 hebben bijna 60 cliënten en hun begeleiders genoten van een heerlijk kerstdiner. Ter ere van het 125-jarig jubileum van 's Heeren Loo waren zij hiervoor uitgenodigd door het Mooiste Contact Fonds van KPN. Op 3 locaties waren de KPN bedrijfsrestaurants omgetoverd tot prachtige restaurants. Medewerkers van KPN zaten als gastheer- of dame aan tafel of werkten in de bediening om de cliënten het gevoel te geven dat zij echt te gast waren. Het hoogtepunt van de avond was een optreden van Willeke Alberti. Dank je wel KPN!

GlobalOrange

Afgelopen jaar heeft GlobalOrange een gezamenlijke tuin in Tiel opgevrolijkt met planten en bloemen.

"Het is een kleine moeite en erg leuk om te doen! En het ziet er straks (als het eindelijk mooi weer is) gezellig uit als de bewoners weer naar buiten gaan. We doen dit al 7 jaar met plezier!"

ABN Amro

Jongeren van Groot Emaus kregen in september 2016 een voetbalclinic van Ajax trainer Heini Otto. Op het voetbalveld van locatie Soest moesten de jongeren in de brandende zon aan de bak. De clinic werd mogelijk gemaakt door de ABN Amro foundation. Medewerkers van ABN Amro voetbalden mee als maatje van de jongeren. De clinic stond in het teken van bewegen, plezier en verbinding.

"Het was warm maar erg leuk. De jongeren zijn zo enthousiast. Het was goed om zo samen bezig te zijn en elkaar een beetje te leren kennen."

Contact

Draagt u mensen met een beperking een warm hart toe en wilt u iets bijzonders doen? Iets van blijvende waarde? Uw steun is meer dan welkom. Er zijn vele manieren om te helpen. Weten hoe u kunt helpen? Team Fondsenwerving van ’s Heeren Loo vertelt u hier graag meer over. Bel voor informatie naar Mitzy Kieffer op 0800 - 355 55 55 of 06 - 22 58 43 54. Of mail naar mitzy.kieffer@sheerenloo.nl.

Terug naar boven