Vacatures 10 nieuw
Verrijk het leven van mensen met een verstandelijke beperking

Uw gift maakt het verschil

's Heeren Loo wil mensen met een verstandelijke beperking tot hun recht laten komen. Zorgen dat deze mensen hun leven kunnen invullen zoals zij dat zelf willen.

Doe mee en geef! Want met uw gift worden mooie activiteiten georganiseerd, die aansluiten bij de wensen van mensen met een beperking. Dit zijn activiteiten die zorgen voor plezier, gezelligheid en ontspanning, maar niet vanuit de reguliere zorgbudgetten mogen worden bekostigd. Denk hierbij aan een beleeftuin met aangepaste speeltoestellen, een duofiets, snoezelruimte of tovertafel.

Uw donatie wordt ook ingezet om onderzoek te financieren naar vernieuwende en verbeterde behandelingen van mensen met een beperking. Onderzoek dat niet vanuit overheidswege wordt gefinancierd, maar waar wel dringend behoefte aan is.

Contact

Draagt u mensen met een beperking een warm hart toe en wilt u iets bijzonders doen? Iets van blijvende waarde? Uw steun is meer dan welkom. Er zijn vele manieren om te helpen. Weten hoe u kunt helpen? Team Fondsenwerving van ’s Heeren Loo vertelt u hier graag meer over. Bel voor informatie naar Mitzy Kieffer op 0800-355 55 55 of 06 – 22 58 43 54. Of mail naar mitzy.kieffer@sheerenloo.nl.

Terug naar boven