Vacatures 12 nieuw
Verrijk het leven van mensen met een verstandelijke beperking

Wat is er nu nodig

's Heeren Loo wil dat kinderen en jongeren kunnen sporten en spelen. Want spelen is gezond, juist voor kinderen met een verstandelijke beperking. Het is goed voor de motoriek en voor hun sociale vaardigheden.

Spelen is goud

Natuurlijk is spelen vooral leuk. Veel kinderen willen op zwemles of op een sport. En ook veilig speelgoed, zoals een trampoline, skelter of speeltoestel is heel gewenst. Voor de dagelijkse zorg ontvangt ‘s Heeren Loo geld van de overheid. Maar voor extra voorzieningen, zoals sport, spel of zwemles, is steeds minder ruimte. Vandaar de campagne 'Spelen is goud', waarin de zesjarige Devon de hoofdrol speelt.

Volop spelen in het gezinshuis

Devon is een lief en energiek jochie van 6 jaar. Hij woont sinds een jaar met zijn zusje Dewi in het gezinshuis van Ellen Bus en Leroy Balkisoen. Hij bloeit op. Vanwege de rust en de aandacht die er voor hem is. Én omdat hij volop kan spelen.

Ellen: "Spelen is goud. Het helpt Devon en Dewi om zich te ontwikkelen, sociaal te leren en om energie kwijt te kunnen."

Een zwemdiploma net als klasgenoten

De ouders van Ellen hebben gezorgd voor een fietsje waarop Devon heeft leren fietsen. Dat kan hij nu! Maar wat zou hij graag net als zijn klasgenoten zijn zwemdiploma willen halen. Zwemles is helaas duur. Voor Devon en voor heel veel andere kinderen. 's Heeren Loo wil graag dat deze kinderen zoveel mogelijk kunnen sporten en spelen.

Wilt u dat kinderen kunnen sporten en spelen?

Uw bijdrage is van harte welkom! Dat kan door vriend te worden. Deze machtiging graag invullen, printen, ondertekenen en opsturen naar:

Stichting Cliëntfonds 's Heeren Loo
T.a.v. Team fondsenwerving
Antwoordnummer 229
3800 VB Amersfoort
(postzegel niet nodig)

Of maak uw gift over op IBAN: NL84 FVLB 0226 4170 69 ten name van Stichting Cliëntfonds ‘s Heeren Loo o.v.v. Spelen is goud. Dank u wel!

Contact

Draagt u mensen met een beperking een warm hart toe en wilt u iets bijzonders doen? Iets van blijvende waarde? Uw steun is meer dan welkom. Er zijn vele manieren om te helpen. Weten hoe u kunt helpen? Team Fondsenwerving van ’s Heeren Loo vertelt u hier graag meer over. Bel voor informatie naar Mitzy Kieffer op 0800 - 355 55 55 of 06 - 22 58 43 54. Of mail naar mitzy.kieffer@sheerenloo.nl.

Terug naar boven