Picknick Festival 2018

Na een succesvolle eerste keer in 2016 organiseert ’s Heeren Loo locatie Het Westerhonk in Monster dit jaar op 1 september voor de tweede keer het Picknick Festival. Een gezellige dag voor jong en oud, voor bewoners, familie, medewerkers, vrijwilligers en voor buren, inwoners van Westland en omgeving. Toegang is gratis.

Optredens, activiteiten en workshops

Op zaterdag 1 september tussen 10.00 en 16.00 uur is er van alles te beleven op Het Westerhonk. Er wordt op dit moment een gevarieerd programma samengesteld. Onder andere Woezel & Pip en clowns Pip en Filou zijn aanwezig. Ook is er van alles te doen zoals een workshop van Theaterschool Koperen Kees, een demonstratie van Jeugdbrandweer  Monster, spelletjes en genieten van de roofvogelshow.

Picknicken

De activiteiten, optredens en workshops vinden plaats rondom het Cruyff Court en de natuurspeeltuin op Het Westerhonk. Daar worden picknickbanken geplaatst, maar je kunt ook zelf een kleedje meenemen. Eten en drinken mag je zelf meenemen, maar uiteraard zijn er genoeg lekkere dingen te koop op het Picknick Festival, zoals drankjes, broodjes, ijs, snacks en patat.

Rommelmarkt

Tijdens het Picknick Festival vindt er een rommelmarkt plaats. Iedereen is welkom om hier zijn spullen te komen verkopen. Maak je bijvoorbeeld zelf jam of sieraden of heb je tweedehands of nieuwe spullen te koop? Meld je dan aan via [email protected]. Deelname is gratis en inclusief marktkraam, maar wees er snel bij, want vol=vol.

Benieuwd hoe het in 2016 was? Bekijk Terugblik Picknick Festival 2016.