Polikliniek Ermelo

Poliklinieken

Ben je op zoek naar een specialist in het onderzoeken, behandelen en begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking? Dan kun je terecht bij een polikliniek van ’s Heeren Loo. Door heel Nederland hebben we een groeiend aantal poliklinieken. De poliklinieken zijn er voor mensen met een verstandelijke beperking en voor ouders/verzorgers en professionals. Waar andere zorgverleners vastlopen, gaat ’s Heeren Loo samen met jou verder.

Voor mensen met een verstandelijke beperking

Bij een polikliniek werken onder anderen artsen verstandelijk gehandicapten (artsen VG), gedragswetenschappers, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, logopedisten en maatschappelijk werkers. Zij hebben zich gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking. Ze kunnen jou dus als beste begeleiden en behandelen.

Ook bij complexe zorgvragen

Onze specialisten werken nauw met elkaar samen en bekijken jouw zorgvraag daardoor van alle kanten. Dit heet: multidisciplinaire dienstverlening. Je kunt dus vertrouwen op de allerbeste zorg en ondersteuning. Ook als die zorgvraag complex is.

Ook voor verwijzers en verzorgers

Ook huisartsen en medisch specialisten kunnen terecht bij de onze poliklinieken. Onze specialisten delen hun kennis en expertise namelijk graag kosteloos. Samen tillen we de kwaliteit van leven van mensen met een (licht) verstandelijke beperking naar een hoger plan.

Welke poli heeft welke diensten?