Polikliniek Apeldoorn - specialistische zorg | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw

Polikliniek Apeldoorn

Bij de Polikliniek in Apeldoorn vind je zorg op maat voor mensen met een verstandelijke beperking. De polikliniek is gevestigd op het woonzorgpark Groot Schuylenburg. De multidisciplinaire polikliniek is met name gericht op mensen met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking.

Door middel van onderzoek en diagnostiek zoeken wij samen met de cliënt naar de beste behandeling. Hier betrekken wij altijd de verwanten bij. 

Je kunt bij ons terecht voor therapie, paramedische en medische hulp en multidisciplinaire zindelijkheidstraining. Het team bestaat uit onder andere AVG-artsen, palliatief verpleegkundigen en psychologen.

Diagnostiek

Gespecialiseerd psycholoog brengt een psychisch probleem of psychische stoornis in kaart en geeft advies over de ondersteuning en behandeling.

Lees meer
EMDR-therapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor de behandeling van psychische klachten of een psychische stoornis na een traumatische gebeurtenis.

Lees meer
Medische zorg

Medische zorg voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en voor ouders/verzorgers en professionals. Ook bij complexe vragen.

Lees meer
Paramedische zorg

Specialistische ondersteuning voor je kind, familielid of patiënt door een fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist of logopedist.

Lees meer
Psychomotorische therapie (PMT)

Therapie waarbij je kind, familielid of patiënt nieuw gedrag aanleert en traumatische ervaringen verwerkt.

Lees meer
SI-therapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt die problemen heeft met het verwerken van informatie die binnenkomt via de zintuigen.

Lees meer
Speltherapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor de behandeling van sociaal-emotionele problemen.

Lees meer
Systeemtherapie (familietherapie)

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor het verbeteren van de onderlinge relaties en communicatie in het gezin.

Lees meer
Weerbaarheidstraining

Een training waarbij we je kind, familielid of patiënt met gedragsproblematiek leren om te gaan met agressie en emoties.

Lees meer
Mondzorg bij mensen met een beperking

's Heeren Loo biedt goede mondzorg aan je kind, familielid of patiënt met een (licht) verstandelijke beperking.

Lees meer

Meer weten?

Polikliniek Apeldoorn
Regenboogbrink 12
7325 BA Apeldoorn

088 037 21 20
[javascript protected email address]
Routebeschrijving
Terug naar boven