Polikliniek Ermelo

Heb jij een (lichte) verstandelijke beperking een zoek je multidisciplinaire zorg voor meervoudige, complexe vragen in Ermelo? Dan helpen we je graag in onze polikliniek in Het Keerpunt op ons woonzorgpark

Je kunt er terecht voor medische zorg, paramedische zorg, trainingen en therapie. Ook is er een slaappoli. Mensen die nog thuis wonen en mensen vanuit ’s Heeren Loo zijn allebei welkom. 

Naast de medische en paramedische zorg vind je bij ons ook de orthopedisch schoenmakerij. Je kunt hier onder andere terecht voor op maat gemaakt schoeisel.

Diagnostiek van gedragsproblemen

Een gespecialiseerd onderzoek brengt een psychisch probleem of een psychische stoornis in kaart.

Lees meer
EMDR-therapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor de behandeling van psychische klachten of een psychische stoornis na een traumatische gebeurtenis.

Lees meer
Haptotherapie

Bij Haptotherapie wordt gewerkt aan het maken van contact, het afstemmen op elkaar en het goed zorgen voor jezelf.

Lees meer
Medische zorg

Medische zorg voor mensen met een (lichte) verstandelijke beperking en/of andere beperking en voor ouders/verzorgers en professionals. Ook bij complex...

Lees meer
Orthopedische schoenmakerij

De orthopedische schoenmakerij helpt cliënten en anderen met voet- of loopproblemen door het aanmeten van (semi)orthopedische schoenen en steunzolen.

Lees meer
Paramedische behandeling

Specialistische ondersteuning voor je kind, familielid of patiënt door een fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist of logopedist.

Lees meer
Psychomotorische therapie (PMT)

Therapie waarbij je kind, familielid of patiënt nieuw gedrag aanleert en traumatische ervaringen verwerkt.

Lees meer
Speltherapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor de behandeling van sociaal-emotionele problemen.

Lees meer
Weerbaarheidstraining

Een training waarbij we je kind, familielid of patiënt met gedragsproblematiek leren om te gaan met agressie en emoties.

Lees meer
Slaaptherapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor de behandeling van slaapproblemen die leiden tot gezondheidsklachten en psychosociale klachten.

Lees meer
Systeemtherapie (familietherapie)

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor het verbeteren van de onderlinge relaties en communicatie in het gezin.

Lees meer

Meer weten?

Polikliniek Ermelo
Nieuwekamp 1-5
3853 HP Ermelo

088 036 70 30 (keuze 2)
[javascript protected email address]
Routebeschrijving
Terug naar boven