Polikliniek genetische syndromen

Heb jij een genetisch syndroom? Dan kunnen jij en je verwanten bij onze polikliniek terecht voor onderzoek en advies. Wij luisteren naar jou en helpen je graag verder. De medewerkers zijn aangesloten bij het expertisecentrum genetische syndromen en gespecialiseerd in de volgende genetische aandoeningen:

Multidisciplinair team

Ons team bestaat uit artsen VG, gedragswetenschappers, logopedisten, SI-therapeuten, en zo nodig een diëtist of ergotherapeut.

Hoe helpen we jou?

Om je te kunnen helpen hebben we een verwijzing nodig van een arts. Als je je bij ons aanmeldt, verzamelen we eerst zoveel mogelijk gegevens over jou om een beter beeld te krijgen wie je bent. Daarna plannen we een consult. Dat kan zijn met een arts, een gedragswetenschapper, een logopediste, een SI-therapeut en/of een diëtist. Na het consult geven we advies over de behandeling of begeleiding voor jou. Soms is er aanvullend onderzoek nodig. De arts die jou heeft verwezen, krijgt een brief met onze bevindingen en adviezen. Jouw behandelaren krijgen een kopie van de brief. Zo kunnen jullie samen een volgende stap zetten.

Locaties polikliniek genetische syndromen

De medewerkers van de polikliniek genetische syndromen werken vanuit 3 locaties:

Advisium 's Heeren Loo Noordwijk
(22q11, Fragiele X, SMs en TSC)
Wintertuinlaan 6 (Gebouw Plein 6)
2201 ZS in Noordwijk

Advisium ’s Heeren Loo Apeldoorn (Fragiele X en TSC)
Regenboogbrink 12
7325 BA Apeldoorn

Advisium ’s Heeren Loo Wekerom (22q11 en SMs)
Apeldoornseweg 60-62
6733 SC Wekerom

Postadres

Polikliniek genetische syndromen
Postbus 295
2200 AG Noordwijk

Aanmelding / vragen

Voor aanmelding kun je contact opnemen met klantcontact. Heb je vragen over de polikliniek en/of behandelingen, neem dan contact op met het secretariaat van de polikliniek genetische syndromen.

088 036 30 30 (Klantcontact)
088 037 24 00 (Secretariaat)

Meer weten?

Polikliniek genetische syndromen
Wintertuinlaan 6
2200 AG Noordwijk

088 036 30 30 (Klantcontact) 088 037 24 00 (Secretariaat)
Routebeschrijving