Vacatures 12 nieuw

Polikliniek GGZ Zwaag

Bij de Polikliniek GGZ in Zwaag kan je terecht voor diagnostiek en behandeling. Wij richten ons vooral op kinderen en jeugdigen, waarbij sprake is van psychische klachten, al dan niet in combinatie met een (licht) verstandelijke beperking. Afhankelijk van de vraag doen wij ook diagnostiek en behandeling voor volwassenen.

Het team bestaat onder andere uit een kinder- en jeugdpsychiater, een GZ-psycholoog, een systeemtherapeut , een orthopedagoog generalist en verschillende vaktherapeuten. Je kunt bij ons terecht op locatie, maar wij komen ook thuis langs of op scholen. De verwanten van de cliënt worden altijd betrokken bij de behandeling. De Polikliniek is centraal gelegen in de regio die wij bedienen. Er is een fijne wachtruimte en er zijn diverse behandelkamers beschikbaar.

Wachttijd Zwaag

Op dit moment kunnen we geen nieuwe aanmeldingen behandelen. Dat kan weer zodra we nieuw personeel hebben. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten of de mogelijkheden voor behandeling bij jou in de buurt.

Meer weten?

Polikliniek GGZ Zwaag
Dorpsstraat 152
1689 GG Zwaag

088 037 28 80
[javascript protected email address]
Routebeschrijving
Terug naar boven