Vacatures 15 nieuw

Polikliniek Harderwijk

Bij de Polikliniek in Harderwijk vind je zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Door middel van gedragswetenschappelijk onderzoek en diagnostiek zoeken wij samen met de cliënt naar de beste behandeling. Hierbij betrekken wij altijd de verwanten van de cliënt. 

Je kunt bij ons terecht voor paramedische en medische hulp en verschillende soorten therapie zoals speltherapie, psychomotorische therapie (PMT) en  systeemtherapie. Op de polikliniek in Harderwijk doen wij daarnaast paramedisch onderzoek op het gebied van logopedie, fysiotherapie, diëtetiek en ergotherapie.

Diagnostiek

Gespecialiseerd psycholoog brengt een psychisch probleem of psychische stoornis in kaart en geeft advies over de ondersteuning en behandeling.

Lees meer
EMDR-therapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor de behandeling van psychische klachten of een psychische stoornis na een traumatische gebeurtenis.

Lees meer
Medische zorg

Medische zorg voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en voor ouders/verzorgers en professionals. Ook bij complexe vragen.

Lees meer
Paramedische zorg

Specialistische ondersteuning voor je kind, familielid of patiënt door een fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist of logopedist.

Lees meer
Psychomotorische therapie (PMT)

Therapie waarbij je kind, familielid of patiënt nieuw gedrag aanleert en traumatische ervaringen verwerkt.

Lees meer
SI-therapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt die problemen heeft met het verwerken van informatie die binnenkomt via de zintuigen.

Lees meer
Speltherapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor de behandeling van sociaal-emotionele problemen.

Lees meer

Meer weten?

Polikliniek Harderwijk
Westeinde 23
3844 DD Harderwijk

0800 355 55 55
Terug naar boven