Polikliniek Hillegom - specialistische zorg | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw

Polikliniek Hillegom

Bij de Polikliniek in Hillegom vind je zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Door middel van onderzoek en diagnostiek zoeken wij samen met de cliënt naar de beste behandeling. Hierbij betrekken wij altijd de verwanten van de cliënt. 

Je kunt onder andere terecht voor verschillende soorten therapie, medische zorg en paramedische hulp. Hillegom heeft daarnaast een slaappoli waar mensen met slaapproblemen terecht kunnen.

Diagnostiek

Gespecialiseerd psycholoog brengt een psychisch probleem of psychische stoornis in kaart en geeft advies over de ondersteuning en behandeling.

Lees meer
EMDR-therapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor de behandeling van psychische klachten of een psychische stoornis na een traumatische gebeurtenis.

Lees meer
Medische zorg

Medische zorg voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en voor ouders/verzorgers en professionals. Ook bij complexe vragen.

Lees meer
Paramedische zorg

Specialistische ondersteuning voor je kind, familielid of patiënt door een fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist of logopedist.

Lees meer
Psychomotorische therapie (PMT)

Therapie waarbij je kind, familielid of patiënt nieuw gedrag aanleert en traumatische ervaringen verwerkt.

Lees meer
SI-therapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt die problemen heeft met het verwerken van informatie die binnenkomt via de zintuigen.

Lees meer
Slaaptherapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor de behandeling van slaapproblemen die leiden tot gezondheidsklachten en psychosociale klachten.

Lees meer
Speltherapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor de behandeling van sociaal-emotionele problemen.

Lees meer

Meer weten?

Polikliniek Hillegom
Abellalaan 1
2182 TX Hillegom

088 036 30 30
[javascript protected email address]
Routebeschrijving
Terug naar boven