Polikliniek Hoofddorp genetische syndromen

Heb jij een genetisch syndroom? Dan kunnen jij en je verwanten bij onze polikliniek terecht voor syndroomgericht onderzoek en advies. De medewerkers zijn aangesloten bij het expertisecentrum genetische syndromen en gespecialiseerd in onderstaande genetische aandoeningen. Wij luisteren naar jou en helpen je graag verder.

We helpen je met syndroomgericht onderzoek en advies voor onderstaande aandoeningen:

Multidisciplinair team

Ons team bestaat uit artsen, gedragswetenschappers, logopedisten, SI-therapeuten en een diëtiste. Bij ons team zijn ook wetenschappers aangesloten. Zij doen onderzoek op gebied van deze aandoeningen.

Hoe helpen we jou?

Om je te kunnen helpen hebben we een verwijzing nodig van een arts. Als je je bij ons aanmeldt, verzamelen we eerst zoveel mogelijk gegevens over jou om een beter beeld te krijgen wie je bent. Daarna plannen we een consult. Dat kan zijn met een arts, een gedragswetenschapper, een logopediste, een SI-therapeut en/of een diëtist. Na het consult geven we advies over de behandeling of begeleiding voor jou. Soms is er aanvullend onderzoek nodig. De arts die jou heeft verwezen, krijgt een brief met onze bevindingen en adviezen. Jouw behandelaren krijgen een kopie van de brief. Zo kunnen jullie samen een volgende stap zetten.

  Locaties polikliniek genetische syndromen

  De medewerkers van de polikliniek genetische syndromen werken vanuit 3 locaties:

  Spaarnegasthuis
  Spaarnepoort 5
  2134 TM Hoofddorp

  Advisium ’s Heeren Loo
  Regenboogbrink 12
  7325 BA Apeldoorn

  Advisium ’s Heeren Loo

  Apeldoornseweg 60-62
  6733 SC Wekerom

  Meer weten?

  Polikliniek Hoofddorp genetische syndromen
  Spaarnepoort 5
  2134 TM Hoofddorp

  088 037 24 00
  [javascript protected email address]
  Routebeschrijving
  Terug naar boven