Vacatures 11 nieuw

Polikliniek Lelystad

Advisium Lelystad is een polikliniek gericht op onderzoek, behandeling en diagnostiek bij mensen met een verstandelijke beperking. Je kunt er terecht voor gedragswetenschappelijk onderzoek en verschillende therapievormen, maar ook voor weerbaarheidstrainingen. Op de polikliniek werken artsen verstandelijk gehandicapten (AVG), die specifieke ervaring hebben op het gebied van zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Diagnostiek

Gespecialiseerd psycholoog brengt een psychisch probleem of psychische stoornis in kaart en geeft advies over de ondersteuning en behandeling.

Lees meer
EMDR-therapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor de behandeling van psychische klachten of een psychische stoornis na een traumatische gebeurtenis.

Lees meer
Medische zorg

Medische zorg voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en voor ouders/verzorgers en professionals. Ook bij complexe vragen.

Lees meer
Paramedische zorg

Specialistische ondersteuning voor je kind, familielid of patiënt door een fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist of logopedist.

Lees meer
Psychomotorische therapie (PMT)

Therapie waarbij je kind, familielid of patiënt nieuw gedrag aanleert en traumatische ervaringen verwerkt.

Lees meer
SI-therapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt die problemen heeft met het verwerken van informatie die binnenkomt via de zintuigen.

Lees meer
Speltherapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor de behandeling van sociaal-emotionele problemen.

Lees meer

Meer weten?

Polikliniek Lelystad
De Meent 10B
8224BR Lelystad

0800 - 355 55 55
[javascript protected email address]
Terug naar boven