Polikliniek Noordwijk

Heb je een (lichte) verstandelijke beperking en zoek je zorg op maat in Noordwijk? Dan helpen we je graag in onze polikliniek. Na onderzoek en diagnostiek zoeken wij samen met jou naar de beste behandeling. Hierbij betrekken wij altijd jouw verwanten. 

Je kunt bij ons terecht voor medische en paramedische zorg, mondzorg en verschillende therapievormen. Ons team bestaat uit onder andere AVG-artsen en psychologen.

Diagnostiek van gedragsproblemen

Een gespecialiseerd onderzoek brengt een psychisch probleem of een psychische stoornis in kaart.

Lees meer
EMDR-therapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor de behandeling van psychische klachten of een psychische stoornis na een traumatische gebeurtenis.

Lees meer
Medische zorg

Medische zorg voor mensen met een (lichte) verstandelijke beperking en/of andere beperking en voor ouders/verzorgers en professionals. Ook bij complex...

Lees meer
Paramedische behandeling

Specialistische ondersteuning voor je kind, familielid of patiënt door een fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist of logopedist.

Lees meer
Psychomotorische therapie (PMT)

Therapie waarbij je kind, familielid of patiënt nieuw gedrag aanleert en traumatische ervaringen verwerkt.

Lees meer
SI-therapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt die problemen heeft met het verwerken van informatie die binnenkomt via de zintuigen.

Lees meer
Slaaptherapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor de behandeling van slaapproblemen die leiden tot gezondheidsklachten en psychosociale klachten.

Lees meer
Speltherapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor de behandeling van sociaal-emotionele problemen.

Lees meer

Contact

Voor aanmelding kunt u contact opnemen met klantcontact. Heeft u vragen over de polikliniek en/of behandelingen, neem dan contact op met het secretariaat Advisium. Voor intercollegiale vragen kunt u contact opnemen met de Medische Dienst.

088 036 30 30 (Klantcontact)
088 037 27 00 (Secretariaat Advisium)
088 037 27 77 (Medische Dienst)

Meer weten?

Polikliniek Noordwijk
Wintertuinlaan 6
2201 ZS Noordwijk


[javascript protected email address]
Routebeschrijving
Terug naar boven