Polikliniek Noordwijk

Heb je een (licht) verstandelijke beperking en zoek je zorg op maat in Noordwijk? Dan helpen we je graag in onze polikliniek. Na onderzoek en diagnostiek zoeken wij samen met jou naar de beste behandeling. Hierbij betrekken wij altijd jouw verwanten. 

Je kunt bij ons terecht voor medische en paramedische zorg, mondzorg en verschillende therapievormen. Ons team bestaat uit onder andere artsen VG en psychologen.

De polikliniek genetische syndromen Noordwijk werkt ook vanuit deze locatie. Zij helpen met syndroomgericht onderzoek en advies. In Noordwijk is dat voor voor 22q11.2 deletie/duplicatie, Fragiele-X syndroom, Smith-Magenis syndroom (SMs), Tubereuze Sclerose Complex (TSC).Voor een afspraak of informatie kan je rechtstreeks contact opnemen met de polikliniek genetische syndromen.

Diagnostiek van gedragsproblemen

Een gespecialiseerd onderzoek brengt een psychisch probleem of een psychische stoornis in kaart.

Lees meer
EMDR-therapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor de behandeling van psychische klachten of een psychische stoornis na een traumatische gebeurtenis.

Lees meer
Medische zorg

Medische zorg voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en/of andere beperking en voor ouders/verzorgers en professionals. Ook bij complexe...

Lees meer
Psychomotorische therapie (PMT)

Therapie waarbij je kind, familielid of patiënt nieuw gedrag aanleert en traumatische ervaringen verwerkt.

Lees meer
SI-therapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt die problemen heeft met het verwerken van informatie die binnenkomt via de zintuigen.

Lees meer
Slaaptherapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor de behandeling van slaapproblemen die leiden tot gezondheidsklachten en psychosociale klachten.

Lees meer
Speltherapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor de behandeling van sociaal-emotionele problemen.

Lees meer

Contact

Voor aanmelding kun je contact opnemen met klantcontact. Heb je vragen over de polikliniek en/of behandelingen, neem dan contact op met het secretariaat Advisium. Voor intercollegiale vragen kun je contact opnemen met de Medische Dienst.

088 036 30 30 (Klantcontact)
088 037 27 00 (Secretariaat Advisium)
088 037 27 77 (Medische Dienst)

Meer weten?

Polikliniek Noordwijk
Wintertuinlaan 6
2201 ZS Noordwijk


[javascript protected email address]
Routebeschrijving