Polikliniek Noordwijk

Heb je een (licht) verstandelijke beperking en zoek je zorg op maat in Noordwijk? Dan helpen we je graag in onze polikliniek. Na onderzoek en diagnostiek zoeken wij samen met jou naar de beste behandeling. Hierbij betrekken wij altijd jouw verwanten. 

Je kunt bij ons terecht voor medische en paramedische zorg, mondzorg en verschillende therapievormen. Ons team bestaat uit onder andere artsen VG en psychologen.

De polikliniek genetische syndromen Noordwijk werkt ook vanuit deze locatie. Zij helpen met syndroomgericht onderzoek en advies. In Noordwijk is dat voor voor 22q11.2 deletie/duplicatie, Fragiele-X syndroom, Smith-Magenis syndroom (SMs), Tubereuze Sclerose Complex (TSC).Voor een afspraak of informatie kan je rechtstreeks contact opnemen met de polikliniek genetische syndromen.

Contact

Voor aanmelding kun je contact opnemen met klantcontact. Heb je vragen over de polikliniek en/of behandelingen, neem dan contact op met het secretariaat Advisium. Voor intercollegiale vragen kun je contact opnemen met de Medische Dienst.

088 036 30 30 (Klantcontact)
088 037 27 00 (Secretariaat Advisium)
088 037 27 77 (Medische Dienst)

Meer weten?

Polikliniek Noordwijk
Wintertuinlaan 6
2201 ZS Noordwijk


[javascript protected email address]
Routebeschrijving