Polikliniek Tiel - gespecialiseerde zorg | 's Heeren Loo
Vacatures 10 nieuw

Polikliniek Tiel

Aan de Dodewaardlaan in Tiel zit de Polikliniek voor mensen met een verstandelijke beperking. Je kunt hier terecht voor medische zorg en paramedische diensten. Ook geven wij verschillende soorten therapie zoals systeemtherapie en speltherapie. 

Vanuit wetenschappelijk onderzoek wordt er samen met de cliënt en de verwanten naar de beste behandeling gekeken. Elke cliënt krijgt een persoonlijk plan die passend is binnen het dagelijkse leven.

Diagnostiek

Gespecialiseerd psycholoog brengt een psychisch probleem of psychische stoornis in kaart en geeft advies over de ondersteuning en behandeling.

Lees meer
EMDR-therapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor de behandeling van psychische klachten of een psychische stoornis na een traumatische gebeurtenis.

Lees meer
Medische zorg

Medische zorg voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en voor ouders/verzorgers en professionals. Ook bij complexe vragen.

Lees meer
Paramedische zorg

Specialistische ondersteuning voor je kind, familielid of patiënt door een fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist of logopedist.

Lees meer
Psychomotorische therapie (PMT)

Therapie waarbij je kind, familielid of patiënt nieuw gedrag aanleert en traumatische ervaringen verwerkt.

Lees meer
SI-therapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt die problemen heeft met het verwerken van informatie die binnenkomt via de zintuigen.

Lees meer
Speltherapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor de behandeling van sociaal-emotionele problemen.

Lees meer
Systeemtherapie (familietherapie)

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor het verbeteren van de onderlinge relaties en communicatie in het gezin.

Lees meer

Meer weten?

Polikliniek Tiel
Dodewaardlaan 5
4006 EA Tiel

088 03 72 555
[javascript protected email address]
Routebeschrijving
Terug naar boven