Polikliniek Zwolle

Heb je een (lichte) verstandelijke beperking en zoek je gespecialiseerde zorg om Zwolle? Dan helpen we je graag in onze polikliniek. Na gedragswetenschappelijk onderzoek en diagnostiek zoeken wij samen met jou naar de beste behandeling. Hierbij betrekken wij altijd jouw verwanten. 

Je kan bij ons terecht voor paramedische en medische zorg en verschillende soorten therapie zoals EMDR, psychomotorische therapie (PMT) en systeemtherapie. Daarnaast geven wij trainingen in onder andere weerbaarheid en sociale vaardigheden.

Diagnostiek van gedragsproblemen

Een gespecialiseerd onderzoek brengt een psychisch probleem of een psychische stoornis in kaart.

Lees meer
EMDR-therapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor de behandeling van psychische klachten of een psychische stoornis na een traumatische gebeurtenis.

Lees meer
Medische zorg

Medische zorg voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en/of andere beperking en voor ouders/verzorgers en professionals. Ook bij complexe...

Lees meer
Psychomotorische therapie (PMT)

Therapie waarbij je kind, familielid of patiënt nieuw gedrag aanleert en traumatische ervaringen verwerkt.

Lees meer
SI-therapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt die problemen heeft met het verwerken van informatie die binnenkomt via de zintuigen.

Lees meer
Speltherapie

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor de behandeling van sociaal-emotionele problemen.

Lees meer
Systeemtherapie (familietherapie)

Therapie voor je kind, familielid of patiënt voor het verbeteren van de onderlinge relaties en communicatie in het gezin.

Lees meer
Weerbaarheidstraining

Een training waarbij we je kind, familielid of patiënt met gedragsproblematiek leren om te gaan met agressie en emoties.

Lees meer

Meer weten?

Polikliniek Zwolle
Dr. Spanjaardsweg 12
8025 BT Zwolle

088 037 22 00
[javascript protected email address]
Routebeschrijving
Terug naar boven