Spoed en calamiteiten buiten openingstijden

Wil je iets met spoed melden buiten onze openingstijden? En kan het niet wachten tot de volgende werkdag? Je vindt hieronder de mogelijkheden voor contact. Bel bij een levensbedreigende situatie altijd het alarmnummer 112. Bij een niet-levensbedreigende situatie neem contact op met de politie via 0900-8844. 

  • Neem contact op met de begeleiding van de woning. Al onze cliënten en hun naasten beschikken over de contactgegevens.

  • Sommige ambulante begeleiders zijn 's avonds en in het weekend bereikbaar. Al onze cliënten beschikken over de contactgegevens.

    Is de begeleider niet bereikbaar en is er toch met spoed (extra) zorg noodzakelijk? Lees dan de informatie over spoedzorg/opvang van het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport.

    Lees meer over spoedzorg (regelhulp.nl)
  • Is er met spoed (extra) zorg noodzakelijk? Lees dan de informatie over spoedzorg/opvang van het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport.

    Lees meer over spoedzorg (regelhulp.nl)

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over 's Heeren Loo. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op