Fijn dat u wilt doneren

Uw gift wordt ingezet voor een goed leven voor mensen met een beperking. Om een duo-fiets aan te schaffen bijvoorbeeld of een tovertafel. Maar ook om een speeltuin te bouwen of snoezelruimte in te richten. Allemaal zaken die zorgen voor plezier en ontspanning, maar die niet vanuit de reguliere budgetten worden bekostigd. Uw donatie is meer dan welkom.

Doneren

U doneert eenvoudig via Ideal, Creditcard en een VVV cadeaukaart, door op onderstaande button te klikken.

Iets Bijzonders doen

Help mee en doneer!


Kies een betaalmethode

Zelf een gift overmaken kan ook natuurlijk

Uiteraard is het ook mogelijk om via een bankoverschrijving zelf een gift over te maken. Dat kan op rekeningnummer NL84 FVLB 0226 4170 69 ten name van Stichting Cliëntfonds van 's Heeren Loo. Als u wilt zet u bij het betaalkenmerk het oormerk van uw gift, bijvoorbeeld Duo-fiets Appingedam.

Inspirerende voorbeelden

 • Duofiets

  Astrid Verhart (zorgbegeleider): ‘Al jaren koesterden wij de droom om voor de bewoners – acht mensen met een verstandelijke beperking - een elektrische duo-fiets te kopen. Maar omdat zo’n fiets hartstikke duur is en niet wordt gedekt door de zorggelden, hadden wij niet de illusie daadwerkelijk er eentje te kunnen aanschaffen. Totdat iemand ons attent maakte op de mogelijkheid om een fondsenwervende actie op touw te zetten. Zo gezegd, zo gedaan. Tot ieders verrassing kregen we het benodigde bedrag in no-time bijeen. Té gek!‘

 • Snoezelruimte

  Valerie Verkaart (activiteitenbegeleider): ‘Na jaren van plannen, fondsenwerven en bouwen opende Snoezeltheater Droomdal in 2021 haar deuren. Iedereen ging gelijk aan de slag met snoezelen, een activiteit om met name mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking te activeren en laten ontspannen. Ik ben blij dat we de cliënten zo extra kwaliteit van leven kunnen geven. En wil iedereen bedanken voor het vertrouwen en de steun in dit project.’

 • Moestuin

  Anita Bekema (zorgbegeleider): ‘Met trots laat Romy iedereen de kweekbakken zien die we in 2021 hebben kunnen aanschaffen voor de bewoners. Door te zaaien, sproeien en oogsten leren ze gaandeweg wat tuinieren inhoudt. Hartstikke leuk om te doen en ook nog eens heel leerzaam. Bovendien is het eten van verse, onbespoten groente harstikke gezond. Dank iedereen voor de bijdragen aan onze moestuin!’

 • Speeltuin

  Lia Olthof (cliëntbegeleider): ‘Ravotten, klauteren en dollen. Justin en Lucas kunnen hun geluk niet op. Op het eerst zo troosteloze grasveld van het dagcentrum staan sinds kort vijf speeltoestellen. Mogelijk gemaakt dankzij gulle giftgevers, die kinderen met een verstandelijke beperking een warm hart toedragen. Fantastisch gewoon! Ik ben ervan overtuigd dat met de komst van de speeltuin de motorische en sociale vaardigheden van de kinderen er flink op vooruitgaan.’

ANBI

Stichting Cliëntfonds is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Uw gift is daardoor belastingvrij. Voor de voorwaarden verwijzen wij u naar de website van de Belastingdienst.

Stichting Cliëntfonds 

Stichting Cliëntfonds zet zich in om mensen met een verstandelijke beperking een goed leven te geven. Door geld in te zamelen voor activiteiten, die op ieders wensenlijstje staan, maar niet vanuit de reguliere zorgbudgetten worden bekostigd. Denk aan een duo-fiets of tovertafel. Maar ook aan een sopeeltuin en snoezelruimte.

Op deze manier krijgen kwetsbare mensen een fijn en actief leven. Waarin ze eigen keuzes maken, zich kunnen ontplooien, vermaken en ontspannen. En onderdeel uitmaken van een samenleving op een manier die bij hen past.

Lees meer over Stichting Cliëntfonds

Contact

Kunnen wij u helpen?

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen. U kunt altijd contact opnemen met Mitzy Kieffer van Team Fondsenwerving op 06 - 22 58 43 54 of mail mitzy.kieffer@sheerenloo.nl.

Een brief sturen kan ook, het adres is: ’s Heeren Loo, Team Fondsenwerving, Stichting Cliëntfonds / Stichting Wetenschappelijk Onderzoek, t.a.v. Mitzy Kieffer, Berkenweg 11, 3811 LA Amersfoort.

Mede mogelijk gemaakt dankzij donaties