Fijn dat uw organisatie wil doneren

Uw gift wordt ingezet voor een goed leven voor mensen met een beperking. Om een duo-fiets aan te schaffen bijvoorbeeld of een tovertafel. Maar ook om een speeltuin te bouwen of snoezelruimte in te richten. Allemaal zaken die zorgen voor plezier en ontspanning, maar die niet vanuit de reguliere budgetten worden bekostigd. Uw donatie is meer dan welkom.

Word Vriend van 's Heeren Loo

Bedrijven die een jaarbedrag schenken van € 2.000 of meer mogen zich Vriend van ’s Heeren Loo noemen en ontvangen het logo en een mooi nieuwsartikel. Voor meer informatie bel Mitzy Kieffer op 06 – 225 84 354 of mail naar fondsenwerving@sheerenloo.nl.

Eenmalig doneren

U doneert eenvoudig via Ideal, Creditcard en een VVV cadeaukaart, door op onderstaande button te klikken.

Iets Bijzonders doen

Help mee en doneer!


Kies een betaalmethode

Zelf een gift overmaken kan ook natuurlijk

Uiteraard is het ook mogelijk om via een bankoverschrijving zelf een gift over te maken. Dat kan op rekeningnummer NL84 FVLB 0226 4170 69 ten name van Stichting Cliëntfonds van 's Heeren Loo. Als u wilt zet u bij het betaalkenmerk het oormerk van uw gift, bijvoorbeeld Duo-fiets Appingedam.

Inspirerende voorbeelden

 • Duofiets

  Astrid Verhart (zorgbegeleider): ‘Al jaren koesterden wij de droom om voor de bewoners – acht mensen met een verstandelijke beperking - een elektrische duo-fiets te kopen. Maar omdat zo’n fiets hartstikke duur is en niet wordt gedekt door de zorggelden, hadden wij niet de illusie daadwerkelijk er eentje te kunnen aanschaffen. Totdat iemand ons attent maakte op de mogelijkheid om een fondsenwervende actie op touw te zetten. Zo gezegd, zo gedaan. Tot ieders verrassing kregen we het benodigde bedrag in no-time bijeen. Té gek!‘

 • X-wall

  Doe het licht uit, projecteer met de X-wall een voetbaldoel op een kale witte muur en nodig wat mensen uit om een spelletje te spelen. Gegarandeerd dat ze de tijd van hun leven hebben. Naast voetballen zijn er legio andere spellen. Zo kun je spelenderwijs ook rekensommen maken en leren spellen. De X-wall t.w.v. €13.304, is aangeschaft vanuit een schenking. Daar is de locatie heel dankbaar voor, want vanuit de reguliere budgetten kunnen dit soort innovatieve toepassingen niet worden bekostigd.

 • Voetbaloutfits

  Maikel, Wouter, Nando en Jeffrey van De Voetbalwerkplaats te Wageningen nemen vol trots een cheque à €8.091 in ontvangst van de VINCI Foundation. Met deze donatie zijn dertig complete voetbaloutfits aangeschaft en daar is het team erg mee geholpen. De Voetbalwerkplaats is een leerwerkplek voor met name jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking. Hier ontwikkelen ze vaardigheden op basis van eigen voorkeuren en kwaliteiten, in hun eigen tempo en op hun eigen manier.

 • BeleefTV

  Dankzij gulle giftgevers heeft dagcentrum Harmonika aan de Nieuwe Tijningen te Zaltbommel voor hun veertig bezoekers een innovatieve BeleefTV à €10.889 aangeschaft. ‘Kippen’ is één van de vele spelmogelijkheden, speciaal ontwikkeld om mensen met een beperking te activeren en stimuleren. Harmonika steekt een duimpje in de lucht en bedankt de donateurs voor dit prachtige spel.

 • Speeltuin

  Lia Olthof (cliëntbegeleider): ‘Ravotten, klauteren en dollen. Justin en Lucas kunnen hun geluk niet op. Op het eerst zo troosteloze grasveld van het dagcentrum staan sinds kort vijf speeltoestellen. Mogelijk gemaakt dankzij gulle giftgevers, die kinderen met een verstandelijke beperking een warm hart toedragen. Fantastisch gewoon! Ik ben ervan overtuigd dat met de komst van de speeltuin de motorische en sociale vaardigheden van de kinderen er flink op vooruitgaan.’

ANBI

Stichting Cliëntfonds is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Uw gift is daardoor belastingvrij. Voor de voorwaarden verwijzen wij u naar de website van de Belastingdienst.

Stichting Cliëntfonds

Stichting Cliëntfonds zet zich in om mensen met een verstandelijke beperking een goed leven te geven. Door geld in te zamelen voor activiteiten, die op ieders wensenlijstje staan, maar niet vanuit de reguliere zorgbudgetten worden bekostigd. Denk aan een duo-fiets of tovertafel. Maar ook aan een speeltuin en snoezelruimte.

Op deze manier krijgen kwetsbare mensen een fijn en actief leven. Waarin ze eigen keuzes maken, zich kunnen ontplooien, vermaken en ontspannen. En onderdeel uitmaken van een samenleving op een manier die bij hen past.

Lees meer over Stichting Cliëntfonds

Contact

Kunnen wij u helpen?

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen. U kunt altijd contact opnemen met Mitzy Kieffer van Team Fondsenwerving op 06 - 22 58 43 54 of mail mitzy.kieffer@sheerenloo.nl.

Een brief sturen kan ook, het adres is: ’s Heeren Loo, Team Fondsenwerving, Stichting Cliëntfonds / Stichting Wetenschappelijk Onderzoek, t.a.v. Mitzy Kieffer, Berkenweg 11, 3811 LA Amersfoort.