Verwijzers

In ZorgDomein vind je 's Heeren Loo onder het kopje 'Gehandicapten'.

Advies

Ben je een huisarts, medisch specialist, zorgverlener of andere hulpverlener en heb je een vraag over een patiënt of cliënt met een verstandelijke of andere beperking? Dan kun je terecht bij een van onze experts. Onze artsen voor verstandelijke gehandicapten, tandartsen, fysiotherapeuten, logopedisten en gedragswetenschappers delen hun kennis en expertise graag kosteloos met jou. Zo verbeteren we samen de kwaliteit van leven van mensen met een beperking. Je kunt met jouw vraag bij ons terecht van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.

Verwijzen

Ondersteuning

Bij ’s Heeren kan jouw patiënt of cliënt terecht voor uiteenlopende zorg en ondersteuning. Zo nodig verwijzen we je door naar de juiste plek.

Lees verder
Mark regelt geldzaken

Cliënt aanmelden

Heb je een zorgvraag en denk je dat ’s Heeren Loo kan helpen? Vul dan het aanmeldformulier in.

Lees verder
Zorg regelen: indicatie of beschikking aanvragen

Een indicatie regelen

Voor vergoeding van de kosten van ondersteuning is het nodig dat je een beschikking of indicatie aanvraagt.

Lees verder

Wachttijden

We willen jouw patiënt of cliënt zo snel mogelijk verder helpen met passende zorg. De zorgbemiddelaar bij jou in de buurt heeft de meest actuele informatie en kijkt graag samen met jou naar de beste oplossing.

Contact

Op maandag tot en met vrijdag staan wij van 8.00 tot 18.00 uur voor je klaar om jouw vraag te beantwoorden en je zo nodig door te verbinden met de juiste expert.

Stel uw vraag
Terug naar boven