Diagnose en behandeling | 's Heeren Loo
Vacatures 11 nieuw
Diagnose en behandeling bij 's Heeren Loo

Diagnose en behandeling

Je bent soms angstig en boos. Je hebt pijn bij het bewegen. Of je slaapt slecht. Daardoor voel je je vaak niet fijn. Pas heb je een onderzoek gehad. Je weet nu waarom je die klachten hebt. Elke week krijg je een behandeling. Daardoor gaat het nu al veel beter.

Bij ons werken meer dan 1.000 specialisten. Zoals dokters, tandartsen, fysiotherapeuten en gedragskundigen. Ze hebben allemaal hun eigen specialisme. En ze werken ook goed met elkaar samen. Dit heet: multidisciplinair. Een ingewikkeld woord. Het betekent dat we jouw vraag van alle kanten bekijken. Daardoor kunnen we je heel goed begeleiden en behandelen, ook als je een ingewikkelde zorgvraag hebt. En natuurlijk werken we graag samen met jouw ouders, familie. Of met andere mensen die belangrijk voor je zijn.

Gezondheid

Gezondheid bij 's Heeren Loo

“Ik ga nu twee keer in de week naar de fitness. Ik heb niet altijd zin. Maar ik voel me nu wel veel fitter. Ik ga ook naar de fysiotherapeut.

Lees meer

Hulp bij psychische problemen

Iedereen kan bij ons terecht met psychische aandoeningen. We bieden zowel basis-GGZ als specialistische GGZ.

Lees meer

Polikliniek

Truus zit in een rolstoel

Truus is spastisch, haar lichaam is vergroeid. Ze zit in een rolstoel en kan niet duidelijk praten. Ze heeft een spraakcomputer.

Lees meer

Gedrag

Omgaan met boosheid

“Ik ben minder vaak en minder snel boos nu ik op Groot Emaus ben. Hierdoor is het gezelliger."

Lees meer

Communicatie

Henk en zijn spraakcomputer

“Onze broer Henk heeft een ernstige meervoudige beperking. Hij werd niet altijd begrepen."

Lees meer

Gedragsproblemen jeugd

Jongeren in hal van school

“Ik ben gelukkig als ik goed in mijn vel zit. Als het rustig is op de groep, krijg ik aandacht van de begeleiders."

Lees meer

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over diagnose en behandeling. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op
Terug naar boven