Gezelligheid en mensen ontmoeten

Je hebt er zin in. Vanavond naar de soos! Gezellig kletsen en een spelletje doen met de anderen. Soms zingen jullie met liedjes van André Hazes en de Toppers. Dat is altijd lachen. Je leert ook nieuwe mensen kennen. Want hoe meer mensen, hoe meer plezier!

Wat jij wilt doen in je vrije tijd spreken we af met jou en jouw ouders. Woon je bij ons, dan staan die afspraken in jouw persoonlijk plan. Via telefoon of e-mail houden we contact met je ouders. Minimaal één keer per jaar praten we samen over jouw persoonlijk plan. Als jij dat goedvindt kunnen jouw ouders jouw dossier bekijken. Zo weten ze altijd hoe het met je gaat.

Lees de ervaring van Josien, Pieter en Laura:

 • Josien

  Donderdags gaan we altijd met een groepje en een begeleider naar het café in de buurt. Daar is het gezellig. We drinken er wat. Dat betaal ik van mijn eigen zakgeld. Net als de gevulde koek. Je kunt er ook darten en biljarten. Ik kan best goed darten, al zeg ik het zeg zelf.

 • Pieter

  Ze noemen mij het soosbeest. Want ik ben er altijd. Van begin tot eind. Beetje praten, colaatje drinken, moppen tappen. De eerste keren ging een begeleider mee, want ik vond het eng. Dat is nu niet meer nodig, want ik ken nu bijna iedereen. Het zijn soosvrienden geworden.

 • Laura

  Ik wilde graag met andere meiden praten. Toen heb ik samen met de vrijetijdscoach andere meiden gezocht. Nu hebben we elke week meidenclub. Supergezellig! We praten over make up en mode. En soms ook over jongens. En we zingen mee met Ariana Grande en doen spelletjes. Ik kijk er de hele week naar uit en heb er al veel vriendinnen gemaakt.

Gezelligheid en mensen ontmoeten bij 's Heeren Loo

Woon je bij ons, dan kun je op veel manieren andere mensen ontmoeten. Het is leuk en je leert er ook nog van. Je leest het hieronder.

 • Evenementen
 • Ontmoetingsclubs
 • Ontspanning
 • Sociale vaardigheden ontwikkelen
 • Gezelligheid

Wil je gezelligheid en/of mensen ontmoeten? Let dan hier op:

Woon je bij ons, dan kun je dus zelf kiezen hoe en waar je andere mensen wilt ontmoeten. Met onze uitleg hieronder kun je vast nadenken over wat je wil en belangrijk vindt.

 • Houd jij van gezelligheid en ontmoet je graag andere mensen? Bijvoorbeeld in het buurthuis of op de Soos? Of een meidenclub. Dat kan in de woonwijk of op het woonzorgpark. Of houd je wel van een feestje met muziek en dans? Misschien maak je graag uitstapjes naar de disco of de markt. Samen met jou en je ouders praten we over wat je liefste doet in je vrije tijd. En waar je dat het beste kan doen.

 • Heb je hulp nodig om naar het buurthuis, de Soos of ergens anders naar toe te gaan? Laat het ons dan weten. Dan kijken we hoe we dat het beste kunnen regelen. Bij sommige woongroepen zijn de vrijetijdsactiviteiten op de woning zelf.

 • De kosten voor een bezoek aan een buurthuis of Soos in je vrije tijd moet je zelf betalen. Soms betaalt de gemeente of een fonds een deel van de kosten. Eventuele kosten voor vervoer naar de bijeenkomsten moet je zelf betalen.

 • Misschien heb je vervoer nodig om naar het buurthuis, de soos of de markt te gaan. We kunnen het vervoer niet altijd zelf regelen, maar we kunnen je wel helpen bij het regelen.

Gezelligheid en mensen ontmoeten bij jou in de buurt

Je weet nu meer over gezelligheid en mensen ontmoeten. Vul hieronder plaatsnaam of postcode in, dan zie je waar we jou kunnen helpen bij deze vrijetijdsbesteding.

Type locatie

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over mensen ontmoeten via 's Heeren Loo? Of heb je een andere vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op