Open dag op 16 maart en speeddaten op 13 maart 2018 in Bedum

Op onze locatie van ’s Heeren Loo in Bedum organiseren we tijdens de Week van Zorg en Welzijn twee activiteiten, namelijk; speeddaten met medewerkers en een Open Dag. Beide activiteiten lichten we hieronder kort toe.

Speeddaten op dinsdag 13 maart

Kom op dinsdag 13 maart van 13:30 uur tot 15:30 uur speeddaten op de locatie aan de Kwartel 2a in Bedum. Tijdens het speeddaten ga je in gesprek met medewerkers die je alles kunnen vertellen over onze vacatures (ook voor zij-instromers)

Open dag op vrijdag 16 maart

Om sfeer te proeven kun je op vrijdag 16 maart van 10:00 uur tot 16:00 uur een kijkje nemen op onze locatie aan Grote Straat 18 in Bedum. Ook onze winkel Kadootje Opmaat is op die dag van 10:00 uur tot 16:00 uur geopend.

Dus ben je op zoek naar woonbegeleiding en of dagbesteding (leren en werken) en wil je meer info? Dan ben je van harte welkom om langs te komen. We vertellen je graag meer over onze locatie en zorgmogelijkheden.  Daarnaast zijn er medewerkers aanwezig die je ook iets kunnen vertellen over vrijwilligerswerk, stagelopen  of werken bij ’s Heeren Loo.