Open dag ’s Heeren Loo in Julianadorp op 17 maart 2018

Eens binnenkijken bij 's Heeren Loo? Op zoek naar een nieuwe baan, vakantie- of vrijwilligerswerk? Of een passende woon- of werkplek voor uw zoon, dochter, broer, zus, kennis? Kom dan naar het open huis van ‘s Heeren Loo locatie Noorderhaven in Julianadorp. Speciaal in de Week van Zorg en Welzijn zetten we op zaterdag 17 maart, van 13.00 tot 16.00 uur, de deuren open. Zo kunt u zien hoe de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking er in wonen, werken en medische zorg uitziet.

Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd met meer informatie over het programma, dus check hem regelmatig.

Tijdens de open dag kunt u op verschillende manieren kennis maken met Noorderhaven:

Buurtsafari

Verken het terrein van Noorderhaven met de bolderwagen. Onderweg kunt u uitstappen om een kijkje te nemen op een woning of dagbestedingslocatie. Cliënten laten trots hun woon- of werkplek zien. Ook de pas geopende kinderboerderij is een bezoekje meer dan waard.

Werken in de zorg

Maak kennis met 's Heeren Loo, onze interne opleidingen, banen, vacatures en enthousiaste medewerkers. De hele middag staan bij deze kraam medewerkers klaar om u van alles te vertellen over werken bij ’s Heeren Loo. Wie weet zit er een mooie functie of baan met, wanneer nodig, een passende opleiding voor u tussen. Geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij 's Heeren Loo? Dan kunt u terecht bij onze vrijwilligerscoördinator.

Informatieve markt

Er is een leuke, creatieve- en informatieve markt in de hal van Het Blok, het hart van Noorderhaven. Hier verkopen diverse cliënten met hun dagbesteding leuke handgemaakte producten (zoals cadeaus en woonaccessoires). Ook vindt u hier diverse informatiestanden, bijvoorbeeld over nachtzorg, zorgbemiddeling en de plannen voor de speel- en beweegtuin. Enthousiaste medewerkers en vrijwilligers staan u graag te woord.

Binnenkijken bij expertisecentrum Advisium

Ook ons expertisecentrum Advisium opent haar deuren. Benieuwd hoe ’s Heeren Loo mensen met een verstandelijke beperking in medisch, paramedisch en gedragswetenschappelijk opzicht ondersteunt? Welke producten en diensten we in huis hebben? En welke functies het expertisecentrum biedt voor werkzoekenden? Loop dan eens binnen. De specialisten van Advisium staan u graag te woord.

Lunchroom

Heeft u trek in koffie of thee met iets lekkers erbij? U bent van harte welkom in lunchroom ‘Ietsje anders’. De lunchroom wordt gerund door cliënten en medewerkers.

Welkom

Uiteraard staan er tijdens de hele dag medewerkers en vrijwilligers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Of dit nu gaat over (vrijwillig) werken bij 's Heeren Loo of over woon-, werk- en recreatie- mogelijkheden voor uw verstandelijk beperkte familie of verwant.

Wanneer

Zaterdag 17 maart van 13.00 tot 16.00 uur.

Waar

's Heeren Loo, locatie Noorderhaven
Het Blok
Eikenhout 310, Julianadorp

Praktische informatie

Komt u met de auto? Vanaf de N9 neemt u afslag Noorderhaven. U volgt de weg naar rechts en vervolgens naar links. U bevindt zich op de Callantsogervaart. Na ongeveer 400 meter gaat u rechtsaf bij het bord van ’s Heeren Loo. Het parkeerterrein ziet u aan de rechterzijde.

De bushalte van bus 151 bevindt zich op het terrein van Noorderhaven.

Heeft u een vraag? Bel dan met 088 – 036 1010 of stuur een mail naar
[email protected].