Open dag 't Kruiwerk in Voorst op 17 maart 2018

Eens binnenkijken bij ’t Kruiwerk in Voorst? Kom dan naar de open dag op zaterdag 17 maart. De open dag is een mooie gelegenheid om kennis te maken met onze cliënten en hun werk.

Workshops en kraampjes

Tijdens de open dag kun je workshops volgen, bijvoorbeeld een workshop mozaïek of een nagelworkshop. Daarnaast zijn er kraampjes met producten die worden gemaakt op de dagbesteding bij  ’t Kruiwerk en ’t Hofje. Ook zijn de Anna Flokstraschool, de winkel Zelf & Gemaakt en de academie voor Zelfstandigheid aanwezig met een kraampje. Natuurlijk bakken we ook wat lekkers voor bij de koffie en is er een poffertjeskraam!

Uiteraard staan er enthousiaste medewerkers en vrijwilligers klaar om al je vragen te beantwoorden. Of dit nu gaat over (vrijwillig) werken bij ’s Heeren Loo of over woon-, werk- en recreatiemogelijkheden voor mensen met een verstandelijke beperking.

Speurtocht

Niet alleen ‘t Kruiwerk stelt haar deuren open op 17 maart. Je kunt ook bij andere zorgorganisaties in Voorst binnenkijken. We hebben samen met hen een mooie speurtocht uitgestippeld waarmee je langs elke locatie komt. Je kunt de speurtocht op elke willekeurige locatie starten.

Adres

’t Kruiwerk
De Windvang 3, Voorst

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten

CONTACTFORMULIER

AANMELDFORMULIER