Wegwijs bij ’s Heeren Loo

In de eerste periode dat je bij ons werkt willen we je graag extra ondersteunen. Daarom hebben we het programma ‘Wegwijs bij ’s Heeren Loo’ samengesteld. Het staat vol met activiteiten en informatie die je helpen tijdens je eerste werkweken bij ’s Heeren Loo.

Onze belofte, strategie en koers

Onze belofte
“Met alles dat wij weten en kunnen zetten wij ons in voor de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking en hun verwanten, zodat zij een zo goed mogelijk leven leiden.” Met deze missie en onze visie en kernwaarden als basis maken we afspraken hoe we dat gaan doen. Dit vind je terug in ons Koersboekje en hoe wij samen aan de kwaliteit van zorg werken.

Je leest hier meer over onze belofte.

De strategie
Elk bedrijf heeft een strategie. Strategie is eigenlijk een ander woord voor beleid voor de lange termijn. De strategie geeft antwoord op de vraag “Hoe gaan wij op de lange termijn onze beloftes waarmaken en onze doelen realiseren?” Bij 's Heeren Loo noemen we onze strategie de Koers.
 
Je leest hier meer over onze strategie en geven we kort weer welke koers we varen. 

Buddy

Je wordt ingewerkt door een directe collega op jouw locatie. Een buddy helpt je waar nodig bij werkzaamheden, zorgt dat je je weg kunt vinden en informeert je over onderwerpen die van belang zijn voor je werk.

Checklist

In het programma ‘Wegwijs bij ’s Heeren Loo’ maken we gebruik van een checklist. De checklist geeft jou, je buddy en je manager zicht op welke acties zijn uitgevoerd en welke nog niet. Samen zorg je er zo voor dat de inwerkperiode voorspoedig verloopt. Tijdens de inwerkperiode werk je veel samen met je buddy.

In dienst treden bij 's Heeren Loo

Als je in dienst komt bij "s Heeren Loo, helpen we je graag op weg met allerlei informatie.

Lees meer

Eerste werkweek

Je eerste week draait om kennismaken. Met cliënten, collega’s en de werkomgeving.

Lees meer

Na je eerste werkweek

Je eerste werkweek is achter de rug. Samen met je buddy kijk je terug op de eerste week. Wat viel je op? Wat wil je verder bespreken?

Lees meer

Binnen je proeftijd

Nu is het tijd om jouw checklist af te ronden en de benodigde documenten aan te leveren voor zover je dat nog niet hebt gedaan.

Lees meer
Terug naar boven