Wegwijs bij ’s Heeren Loo

Onze belofte, strategie en koers

Onze belofte

“Met alles dat wij weten en kunnen zetten wij ons in voor de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking en hun verwanten, zodat zij een zo goed mogelijk leven leiden.” Met deze missie en onze visie en kernwaarden als basis maken we afspraken hoe we dat gaan doen. 
Lees hier meer.

Buddy

Je wordt ingewerkt door een directe collega op jouw locatie. Een buddy die je helpt waar nodig bij werkzaamheden, zorgt dat je je weg kunt vinden en informeert je over onderwerpen die van belang zijn voor jou en je werk.

Checklist

In het programma Wegwijs bij ’s Heeren Loo maken we gebruik van een checklist. De checklist geeft jou, je buddy en je manager zicht op de acties die helpen bij een goed inwerkperiode. Zo zorgen we er samen voor dat je wegwijs wordt binnen 's Heeren Loo.

In dienst treden bij 's Heeren Loo

Als je in dienst komt bij 's Heeren Loo, helpen we je graag op weg met allerlei informatie.

Lees meer

Eerste werkweek

Je eerste week draait om kennismaken. Met cliënten, collega’s, je werkzaamheden en werkomgeving.

Lees meer

Na je eerste werkweek

Je eerste werkweek is achter de rug. Samen kijken we terug op de eerste week. Wat viel je op? Wat wil je verder bespreken?

Lees meer

In je eerste maand

Nu is het tijd om jouw checklist af te ronden en de benodigde documenten aan te leveren voor zover je dat nog niet hebt gedaan.

Lees meer

In je 1e drie maanden

Tekst

Lees meer
Terug naar boven