Binnen je proeftijd

De buddy helpt je waar nodig bij werkzaamheden, zorgt dat je je weg kunt vinden binnen ’s Heeren Loo en informeert je over onderwerpen die van belang zijn voor je werk. Neem met een buddy of collega nog eens je checklist door om te kijken welke zaken nog missen. 

Belangrijk: zorg ervoor dat je tijdig de benodigde documenten zoals je VOG, getekende contract en eigen verklaring (ook van je vorige werkgever) hebt aangeleverd. Meer hierover kun je in dit document lezen. 

De afgelopen weken waren vol met nieuwe indrukken. Neem vooral nog eens de tijd om op je eigen tempo door alle informatie te gaan en voel je vrij om deze ook te bespreken met een collega.

Samen Houvast 

Binnen ’s Heeren Loo is de training Samen Houvast ontwikkeld. Een training waarbij je leert hoe je kunt reageren om in spannende situaties in verbinding te blijven met cliënten. Hierover kom je meer te weten in de onderstaande leersnack.

      Informatiebeveiliging

      We willen zorgvuldig omgaan met allerlei informatie. Bijvoorbeeld informatie over cliënten van ’s Heeren Loo. Op papier en digitaal. In deze leersnack krijg je een overzicht van belangrijke dingen die jij concreet kunt doen en waar je op moet letten.


      Terug naar boven