Wegwijs bij ’s Heeren Loo

In de eerste periode dat je bij ons werkt komt er veel nieuwe informatie op je af. Daarom hebben we deze website gemaakt. Hier vind je nuttige informatie die je helpt tijdens je eerste werkweken.

Hieronder zie je een video over de belofte, strategie en koers van ’s Heeren Loo. Vervolgens vind je meer informatie in chronologische volgorde.

Onze belofte, strategie en koers

Onze belofte

“Met alles dat wij weten en kunnen zetten wij ons in voor de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking en hun verwanten, zodat zij een zo goed mogelijk leven leiden.” Met deze missie en onze visie en kernwaarden als basis maken we afspraken hoe we dat gaan doen. 
Lees hier meer.

Buddy

Je wordt ingewerkt door een directe collega op jouw locatie. Een buddy die je helpt waar nodig bij werkzaamheden, zorgt dat je je weg kunt vinden en informeert je over onderwerpen die van belang zijn voor jou en je werk.

Checklists

In het programma Wegwijs bij ’s Heeren Loo maken we gebruik van checklists. De checklist geeft jou, je buddy en je manager zicht op de acties die helpen bij een goede inwerkperiode. Zo zorgen we er samen voor dat je wegwijs wordt binnen 's Heeren Loo. De indeling van de checklist komt overeen met de indeling op deze webpagina, zodat je gemakkelijk de informatie kan vinden waar in de checklist naar verwezen wordt. Klik hier voor de checklist die op jouw functie van toepassing is.