In je eerste maand

De buddy of collega die jou inwerkt, helpt je waar nodig bij werkzaamheden, zorgt dat je je weg kunt vinden binnen ’s Heeren Loo en informeert je over onderwerpen die van belang zijn voor je werk. Neem met een buddy of collega nog eens je checklist door om te kijken welke zaken nog missen. 

Belangrijk: zorg ervoor dat je tijdig de benodigde documenten zoals je VOG, getekende contract en eigen verklaring (ook van je vorige werkgever) hebt aangeleverd. Meer hierover kun je in dit document lezen. 

De afgelopen weken waren vol met nieuwe indrukken. Neem vooral nog eens de tijd om op je eigen tempo door alle informatie te gaan en voel je vrij om deze ook te bespreken met een collega.

Mijn Leeromgeving (MLO)

Mijn leeromgeving staat vol met leeractiviteiten. Je hebt al kennis gemaakt met een aantal leersnacks en mogelijk ook al met één van de vele trainingen. Onderzoek of je alle benodigde en gewenste trainingen al hebt gevolgd.

Informatiebeveiliging

We willen zorgvuldig omgaan met allerlei informatie. Bijvoorbeeld informatie over cliënten van ’s Heeren Loo. Op papier en digitaal. In deze leersnack krijg je een overzicht van belangrijke dingen die jij concreet kunt doen en waar je op moet letten.

Samen Houvast

Binnen ’s Heeren Loo is de training Samen Houvast ontwikkeld. Een training waarbij je leert hoe je kunt reageren om in spannende situaties in verbinding te blijven met cliënten. Hierover kom je meer te weten in de onderstaande leersnack.

TIP programma

Wij zijn blij dat jij bij 's Heeren Loo bent komen werken. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat onze cliënten elke dag weer de juiste zorg en begeleiding krijgen. Nu je weet wat dit betekent voor het werk bij 's Heeren Loo, heb jij wellicht een goede TIP voor nog een nieuwe collega. Vanuit jouw beleving en ervaring bij ’s Heeren Loo kun jij andere mensen enthousiast maken om bij ons te komen werken. Dus ken jij iemand die op zoek is naar een baan in de zorg? TIP hem of haar, verdien punten en spaar voor mooie cadeaus. Want voor een nieuwe collega houden we een plek vrij!


Jouw eerste wegwijsperiode zit erop. We zorgen graag voor een goede start bij 's Heeren Loo met behulp van deze wegwijspagina. Heb je iets gemist tijdens jouw inwerkperiode of leuke ideeën voor ons? Denk mee, praat mee en volg de ontwikkelingen van het wegwijsprogramma op de intranetgroep Wegwijs.