Functiehuis ’s Heeren Loo en functiebeschrijvingen

Waarvoor ben ik eigenlijk verantwoordelijk? Waar word ik op beoordeeld? Welke competenties zijn belangrijk in de functie die ik vervul of ambieer? En welk salaris hoort daar dan bij? Het antwoord op deze vragen vind je in de functiebeschrijving die bij jouw functie hoort.

Iedere functie heeft zijn eigen functiebeschrijving. Hierin staan de resultaten die je moet behalen in de functie. En aan welke eisen en competenties je daarbij moet voldoen. Aan iedere functie is een salarisschaal gekoppeld. Het geheel van salarisschalen vormt het loongebouw van ‘s Heeren Loo.

Wat is een functiehuis?

Het functiehuis is het geheel van alle functies binnen afdelingen, werkmaatschappijen en regio's van 's Heeren Loo, gerangschikt naar niveau en soort functie. Het geeft inzicht in het geheel van functies en de daarbij behorende salarisschalen. Maar het is ook een belangrijke basis voor functioneringsgesprekken, beoordelingen, opleidingsbeleid, loopbaanbeleid, werving, selectie en de formatie (samenstelling) van een afdeling, werkmaatschappij, regio of woning.

Waar vind je jouw functiebeschrijving?

In jouw arbeidsovereenkomst wordt in artikel 1 verwezen naar jouw functiebeschrijving. Op mijn.sheerenloo intranet vind je op het tabblad Ik als medewerker meer informatie (Functie en Functiehuis).  Zodra je kunt inloggen op het netwerk van ’s Heeren Loo kun je deze specifieke pagina raadplegen.

Contactgegevens

Servicedesk Personeel en Salaris
088 - 037 00 00 (keuze 3)
psa@sheerenloo.nl

Bereikbaarheid:
maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur

Terug naar boven