Corona | alle actuele informatie

Bij het digitaal ondertekenen van jouw arbeidsovereenkomst heb je onze Factsheet Corona, verklaring cruciaal beroep/vitale processen en werkgeversverklaring avondklok al ontvangen. Wat je als medewerker verder moet weten over corona zoals bijvoorbeeld actuele informatie, communicatie, maatregelen of vaccinatie vind je op onze Coronaportal.

Vaccineren?
Vaccineren kan alleen als je hiertoe van 's Heeren Loo een uitnodiging hebt ontvangen. We hanteren de richtlijnen vanuit het RIVM. Zorgmedewerkers in de Gehandicaptenzorg die als eerste een coronavaccinatie krijgen, zijn medewerkers die direct cliëntcontact hebben. Het gaat daarbij om medewerkers die zorg en ondersteuning leveren in instellingen (jeugd en volwassenen), bij cliënten thuis en tijdens dagbesteding (activiteitenbegeleiding). Een andere voorwaarde om je te vaccineren is dat je ouder dan 18 jaar bent.

Je leidinggevende geeft in jouw indiensttredingsmutatie aan of jij een uitnodiging mag ontvangen voor vaccinatie. Je ontvangt dan automatisch een e-mail op jouw, bij ons bekende, privé e-mailadres met daarin verdere informatie over de vaccinatie en wat je moet doen als je je wilt laten vaccineren.

Vragen?
Heb je een vraag of opmerking met betrekking tot corona? Stel je vraag dan aan je manager of via het corona kernteam in jouw regio.

Contactgegevens

Servicedesk Personeel en Salaris
088 - 037 00 00 (keuze 3)
psa@sheerenloo.nl

Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur

Terug naar boven