Handleidingen | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw

Handleidingen

Iedere medewerker heeft standaard toegang tot de programma's Aysist (Mijn Rooster) en e-HRM. Werk je in de zorg, dan werk je ook met andere programma's die jouw leidinggevende voor jou heeft aangevraagd.

Op deze pagina vind je informatie over en handleidingen van een aantal programma’s dat we binnen ’s Heeren Loo gebruiken.

Aysist (Mijn Rooster | Cliëntvolgend Roosteren)

’s Heeren Loo werkt met personeelsplanningssysteem Aysist waarin je jouw urenmanagement kunt inzien en persoonlijke zaken regelt zoals verlof aanvragen. Werk je in de zorg dan wordt Aysist gebruikt om cliëntvolgend te roosteren van waaruit jouw rooster voortvloeit. Op deze pagina op de Portal van 's Heeren Loo vind je meer informatie over Aysist en Cliëntvolgend Roosteren. Zodra je kunt inloggen op het netwerk van ’s Heeren Loo kun je deze specifieke pagina raadplegen.

e-HRM (Mijn HR Online)

In e-HRM vind je verschillende programma’s waarmee je als medewerker meer regie hebt in jouw eigen personele zaken. In deel 2 van de Informatiemap voor Nieuwe Medewerkers lees je hierover meer. Hieronder vind je een aantal instructiekaarten voor Self Service.

MijnCaress (Electronisch Cliënten Dossier- ECD)
Het ECD gaat over de processen instroom, doorstroom en uitstroom voor de onderwerpen zorg, registratie en facturatie. Het systeem dat we hiervoor gebruiken is MijnCaress. Heeft jouw leidinggevende toegang tot dit programma voor je aangevraagd? Dan ontvang je de inloggegevens op jouw 's Heeren Loo e-mailadres. Op deze pagina op de Portal van 's Heeren Loo vind je meer informatie. Zodra je kunt inloggen op het netwerk van ’s Heeren Loo kun je deze specifieke pagina raadplegen.

Mijn Leeromgeving (MLO)

Om kwalitatief goede zorg te kunnen leveren aan onze cliënten, is het belangrijk dat jij als medewerker je maximaal ontwikkelt. Om je hierbij zo goed mogelijk te ondersteunen krijg je in toegang tot Mijn Leeromgeving. Je hebt dan zelf de regie over jouw leer- en ontwikkelpad. Je kunt jezelf aanmelden voor een leeractiviteit en tref je lesmateriaal aan. Werk je in de zorg? Dan geeft Mijn Leeromgeving jou en je leidinggevende een betrouwbaar inzicht in jouw benodigde en behaalde kwalificaties en wanneer certificaten verlopen. Met elkaar waarborgen we zo de kwaliteit van onze zorg.

Werk je niet in de zorg? Ook dan vind je in MLO interessante cursussen (e-learnings) die je kunt volgen van bijvoorbeeld GoodHabitz. Voor Mijn Leeromgeving ontvang je geen aparte inloggegevens. Je kunt nu al inloggen. In deel 1 van de Informatiemap voor nieuwe medewerker lees je hoe. Op deze pagina op de Portal van 's Heeren Loo vind je meer informatie. Zodra je kunt inloggen op het netwerk van ’s Heeren Loo kun je deze specifieke pagina raadplegen.

Contactgegevens

Servicedesk Personeel en Salaris
088 - 037 00 00 (keuze 3)
psa@sheerenloo.nl

Bereikbaarheid:
maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur

Terug naar boven