Creatief medewerker papiermakerij
Apeldoorn

De Papiermakerij is een leerwerkbedrijf voor mensen met een verstandelijke beperking en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We zijn onderdeel van ’s Heeren Loo. We maken voor diverse winkels cadeauartikelen van papier. We bieden een leerwerkplek voor een creatieve duizendpoot die het leuk vindt om met papier te werken en graag in opdracht werkt.

Leerwerkplek Creatief Medewerker Papiermakerij

In het prachtige, groene Apeldoornsche Bosch ligt woonzorgpark Groot Schuylenburg. Hier wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking in een beschermde omgeving. Op het terrein zijn alle voorzieningen aanwezig. Zoals een bakkerij, een brasserie en een kinderboerderij.
Wat vind je leuk? Wat kun je? En wat wil je leren? Deze vragen stellen we aan iedereen die bij ons op zoek is naar een fijne dag invulling. Dat vinden we belangrijk. Want leuk werk is goed voor je zelfvertrouwen en maakt je leven fijner.

Werkplek

Als creatief medewerker maak je in opdracht van klanten producten van papier als vazen, kaarten en slingers. Je zorgt ervoor dat de producten netjes afgewerkt en ingepakt worden. Je werkt met stansapparaten en een naaimachine. Je werkt samen met je collega’s zodat iedereen de bijdrage levert die past bij zijn/haar kwaliteiten.

Ben jij?

 • Geïnteresseerd in creatieve werkzaamheden
 • Enthousiast
 • Klantvriendelijk
 • Creatief

Kun jij?

 • Werken in opdracht
 • Omgaan met een zekere werkdruk
 • Nauwkeurig werken

Wil jij?

 • Jezelf ontwikkelen
 • Leren werken met apparaten
 • Zelfstandig aan een opdracht kunnen werken
 • Diverse creatieve technieken als stansen, naaien, vazen maken

Organisatie informatie

Herken jij jezelf in deze vaardigheden of wil jij hierin leren? Heb jij een indicatie via de WMO of WLZ? Wij bieden je de mogelijkheid om jouw kwaliteiten in te zetten en vaardigheden te leren die je kunt inzetten op een (onbetaalde) werkplek. We bieden je de begeleiding van ervaren begeleiders en trainers. Binnen 's Heeren Loo willen we graag dat iedereen zich verder kan ontwikkelen. Dat kan door middel van training bij de Academie voor Zelfstandigheid, maar ook door te leren in de praktijk is heel belangrijk. Zo kun je door een werkervaringsplaats ervaren hoe het is om een collega van iemand te zijn en leer je taken die je voorheen niet kende.

Is deze vacature iets voor jou?

Mail dan naar: Bureaulerenwerken@sheerenloo.nl

Adres:
Regenboogbrink 30
7325 BA Apeldoorn

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over 's Heeren Loo. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op
Terug naar boven