Medewerker bakkerij Zonnehoeve
Apeldoorn

In het prachtige, groene Apeldoornsche Bosch ligt woonzorgpark Groot Schuylenburg. Hier wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking in een beschermde omgeving. Op het terrein zijn alle voorzieningen aanwezig. Zoals een bakkerij, een brasserie en een kinderboerderij.
Wat vind je leuk? Wat kun je? En wat wil je leren? Deze vragen stellen we aan iedereen die bij ons op zoek is naar een fijne daginvulling. Dat vinden we belangrijk. Want leuk werk is goed voor je zelfvertrouwen en maakt je leven fijner.

Werkplek

Bakkerij Zonnehoeve maakt heerlijk verse broodjes en gebak.
Zodra je bij de bakkerij komt aanlopen ruik je buiten al de heerlijkste geuren!

Samen met je collega's zorg je dat alle bestellingen aan het eind van de dag klaar zijn.

Je levert de bestellingen af of staat de klant te woord die de bestelling op komt halen.
Onze klanten zijn mensen van ons woon/zorg park en inwoners van Apeldoorn en omstreken.

Je leert de kneepjes van het bakkers vak van een vakman. De bakkerij is volledig ingericht als professionele bakkerij.

Ben jij?

  • Geïnteresseerd in bakkerswerkzaamheden
  • Enthousiast
  • Klantvriendelijk
  • Heb je humor?

Organisatie informatie

Herken jij jezelf in deze vaardigheden of wil jij hierin leren? Heb jij een indicatie via de WMO of WLZ? Wij bieden je de mogelijkheid om jouw kwaliteiten in te zetten en vaardigheden te leren die je kunt inzetten op een (onbetaalde) werkplek. We bieden je de begeleiding van ervaren begeleiders en trainers. Binnen 's Heeren Loo willen we graag dat iedereen zich verder kan ontwikkelen. Dat kan door middel van training bij de Academie voor Zelfstandigheid, maar ook door te leren in de praktijk is heel belangrijk. Zo kun je door een werkervaringsplaats ervaren hoe het is om een collega van iemand te zijn en leer je taken die je voorheen niet kende.

Enthousiast?

Word jij enthousiast van deze vacature en heb jij een indicatie via de WMO of WLZ? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om je kwaliteiten in te zetten of verder te ontwikkelen.
Is deze vacature iets voor jou?
Mail naar: Bureaulerenwerken@sheerenloo.nl

Adres:
Regenboogbrink 22
7325 BA Apeldoorn

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over 's Heeren Loo. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op
Terug naar boven