Medewerker boerderij De Elsenhoek
Lunteren

Boerderij de Elsenhoek is een kleinschalige boerderij waar mensen die bij 's Heeren Loo wonen werkzaam zijn. De Elsenhoek is 7 dagen in de week geopend om te werken en te leren. Er is ruimte voor maximaal 16 werknemers vanaf 16 jaar oud.

Alle werkzaamheden worden afgestemd op de individuele vraag en de mogelijkheden van de medewerker. Met elkaar dragen wij zorg voor de dieren en de moestuin. Ook is er een groep die creatief werk doet, bijvoorbeeld vogelhuisjes of pinda kransen maken, wat vervolgens verkocht kan worden in de kraam. Regelmatig gaat een deel van de medewerkers er op uit voor boodschappen of andere uitstapjes.

Wat bieden wij?

We bieden een overzichtelijke en kleinschalige werkplek voor een medewerker die graag dieren verzorgd, tuiniert of creatief bezig is en het leuk vindt binnen een boerderij setting te werken. Een plek waar je, met een vast dagprogramma, veel verschillende soorten werkzaamheden kan doen. Er wordt gekeken naar wat er voor de medewerker mogelijk en passend is.

De werkzaamheden zijn?

Dieren voeren, hokken schoonmaken, terrein aanharken, onkruid verwijderen, koffie/thee zetten, schoonmaakwerkzaamheden, lunch maken, tafeldekken, creatieve producten maken voor de verkoop passend bij de Elsenhoek, etc.

Ben jij?

  • Iemand met een passie voor dieren, of juist met een passie voor tuinieren?
  • Graag aan het werk met je handen; binnen of buiten?
  • Iemand die samen kan werken, of juist heel zelfstandig werkt?
  • Redelijk mobiel?

Organisatie informatie

Herken jij jezelf in deze vaardigheden of wil jij hierin leren? Heb jij een indicatie via de WMO of WLZ? Wij bieden je de mogelijkheid om jouw kwaliteiten in te zetten en vaardigheden te leren die je kunt inzetten op deze werkplek. We bieden je begeleiding van ervaren begeleiders en trainers. Binnen 's Heeren Loo willen we graag dat iedereen zich verder kan ontwikkelen.

Enthousiast?

Meld je aan bij Zorgbemiddeling 06 - 22 85 84 13 of kom een keer langs op de Boerderij de Elsenhoek. We zijn doordeweeks geopend van 9.00 - 15.30 uur, In het weekend van 9.00 - 13.00 uur.

Adres:
Boerderij de Elsenhoek
Molenweg 24/26
6741 KL Lunteren
06 - 10 65 64 45

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over 's Heeren Loo. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Contact ons
Terug naar boven