Medewerker Boerderij kakelhoeve en hinnikhoeve
Apeldoorn

In het prachtige, groene Apeldoornsche Bosch ligt woonzorgpark Groot Schuylenburg. Hier wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking in een beschermde omgeving. Op het terrein zijn alle voorzieningen aanwezig. Zoals een bakkerij, een brasserie en een kinderboerderij.
Wat vind je leuk? Wat kun je? En wat wil je leren? Deze vragen stellen we aan iedereen die bij ons op zoek is naar een fijne daginvulling. Dat vinden we belangrijk. Want leuk werk is goed voor je zelfvertrouwen en maakt je leven fijner.

Op de boerderij Kakelhoeve hebben we verschillende dieren. Denk aan varkens, eenden, konijnen, vogels en paarden. Deze dieren krijgen dagelijkse verzorging van onze medewerkers.

De werkzaamheden zijn?

De verzorging van de dieren gebeurt binnen in een hok, maar veelal werk je in de frisse buitenlucht. De medewerkers zijn dan ook niet bang om vies te worden en werken in weer en wind! Werkkleding en werkschoenen worden gedragen en hygiëne rondom dierverzorging is hier erg belangrijk.

De collega's ondersteunen elkaar waar nodig en tijdens het werken is er ruimte voor de nodige humor.

Wat bieden wij?

Van maandag t/m vrijdag zijn er drie begeleiders aanwezig die de medewerkers en de dieren een goede dag bezorgen. Op zaterdag werkt er 1 begeleider mee en wordt er van een medewerker iets meer zelfstandigheid verwacht.

Op de boerderij worden er jaarlijks thema- feesten georganiseerd.
Denk aan: Het schaapsscheerdersfeest, Halloweenfeest en het levend kerstspel,

Wil je je verder ontwikkelen en beter worden in je werk? Ook dit kan bij de boerderij. Je kan een leertraject volgen die je af kan sluiten met een certificaat.

Ben jij?

  • Een natuurmens
  • Niet bang om vies te worden?
  • Dier vriendelijk
  • Enthousiast
  • Klantvriendelijk
  • Heb je humor?

Organisatie informatie

Herken jij jezelf in deze vaardigheden of wil jij hierin leren? Heb jij een indicatie via de WMO of WLZ? Wij bieden je de mogelijkheid om jouw kwaliteiten in te zetten en vaardigheden te leren die je kunt inzetten op deze werkplek. We bieden je begeleiding van ervaren begeleiders en trainers. Binnen 's Heeren Loo willen we graag dat iedereen zich verder kan ontwikkelen.

Enthousiast?

Word jij enthousiast van deze vacature en heb jij een indicatie via de WMO of WLZ? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om je kwaliteiten in te zetten of verder te ontwikkelen.

Is deze vacature iets voor jou? Mail naar: Bureaulerenwerken@sheerenloo.nl

Adres:
Lobsteinlaan 15
7325 BH Apeldoorn

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over 's Heeren Loo. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Contact ons
Terug naar boven