Medewerker Brasserie de Zon
Apeldoorn

Brasserie de Zon is van maandag t/m zaterdag geopend. Je bent van harte welkom voor een bakje koffie met gebak uit bakkerij Zonnehoeve. Ook kun je er van een heerlijke lunch genieten. Op vrijdagavond bereiden wij een warme maaltijd voor onze gasten en zijn we tot 20.00 geopend.

Wij organiseren ook feestjes en bespreken van tevoren met de gast de mogelijkheden.

Brasserie de Zon heeft drie werkgedeeltes. De keuken waar de gerechten bereid worden en waar onze kok klaar staat om jou te helpen. De spoelkeuken waar de afwas wordt gedaan. En de brasserie waar bestellingen opgemaakt en weggebracht worden. Hygiëne staat voorop en schoonmaakwerkzaamheden zijn daarom belangrijk. We zijn een team en daarom dragen wij allen dezelfde professionele werkkleding.

Wij zijn gastvrij en vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Vind jij het fijn om een lach bij gasten op hun gezicht te toveren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Organisatie informatie

Herken jij jezelf in deze vaardigheden of wil jij hierin leren? Heb jij een indicatie via de WMO of WLZ? Wij bieden je de mogelijkheid om jouw kwaliteiten in te zetten en vaardigheden te leren die je kunt inzetten op deze werkplek. We bieden je begeleiding van ervaren begeleiders en trainers. Binnen 's Heeren Loo willen we graag dat iedereen zich verder kan ontwikkelen.

Enthousiast?

Is deze vacature iets voor jou? Mail naar: Bureaulerenwerken@sheerenloo.nl

Adres:
Regenboogbrink 20
7325 BA Apeldoorn

Contact

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over 's Heeren Loo. Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Contact ons
Terug naar boven